Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Doorzoek librarian.be's boeken

Willekeurige boeken van librarian.be

Een dageraad door Clem Schouwenaars

De liefdeverzamelaar door Gie Bogaert

Ludwig Wittgenstein : de filosoof van de anti-theorie door Christiane Chauviré

Vakantiekiekjes door Peter Van Straaten

Wittgenstein in Irland door Richard Wall

Liebesfluchten : Geschichten door Bernhard Schlink

Zukunftsmusik door Hans Magnus Enzensberger

Leden met librarian.be's boeken

Helper-insignes

FiverTenner

 

Lid: librarian.be

VerzamelingenJouw bibliotheek (368)

BesprekingenGeen

TrefwoordenFictie (116), Non-Fictie (44), Verhalen (12), Poëziebundels (12), Ludwig Wittgenstein (11), Ideeënliteratuur (10), Sprookjes (10), Liefde (10), Fantasy (10), Autobiografische literatuur (9) — alle trefwoorden

MediaNiet aangegeven (1), Boek (367), Papieren Boek (360)

Wolkentrefwoordenwolk, auteurswolk, trefwoordenlijst

Over mijPatrick maakte kennis met het bibliotheekwezen toen hij in 1992 ter vervanging van zijn militaire dienst gedurende negentien maanden bij de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek-, Archief- en Documentatiewezen (VVBAD) ging werken. Sinds januari 2004 werkt hij in de Hoofdstedelijke Openbare Bibliotheek te Brussel waar hij tot eind 2007 coördinator Bibliotheektechnologie was. Momenteel is hij coördinator van BruNO, het Brussels Netwerk Openbare bibliotheken dat draait op het bibliotheeksysteem Vubis Smart.

Over mijn boekenDe boeken die ik momenteel in LibraryThing opneem zijn de boeken die ik zelf heb gekocht. Ik stel (louter mathematisch) vast dat ik de laatste jaren minder lees, minder boeken koop en meer boeken leen. Dat laatste is misschien niet zo vreemd, als je weet dat ik in een bibliotheek werk.

Ooit noteerde ik in een boekje welke boeken ik las. Dat lijstje is een momentopname en het is onvolledig. Ik zal het gebruiken om gedeeltelijk te reconstrueren welke boeken ik geleend heb.

Voor alle nieuwe boeken die ik koop of leen zal ik proberen aan te geven wanneer ik ze gelezen heb. Ik bedenk ook een eenvoudig systeem om aan te geven of een boek geleend is of niet én indien geleend, in welke bibliotheek.

GroepenDutch Librarians who, Librarians who LibraryThing, LibraryThing in het Nederlands, Nederlandstalige lezers

Favoriete auteursGerrit Achterberg, Benno Barnard, Jorge Luis Borges, Remco Campert, Hans Magnus Enzensberger, Willem Frederik Hermans, Rutger Kopland, Else Lasker-Schüler, Patricia De Martelaere, Bart Moeyaert, Harry Mulisch, Connie Palmen, Geert Van Istendael, Ludwig Wittgenstein (Gemeenschappelijke favorieten)

LocatiesFavorieten

LievelingsbibliothekenHoofdstedelijke Openbare Bibliotheek

Homepagehttp://www.librarian.be

Ook opFlickr, Last.fm, LinkedIn, Twitter, YouTube

Werkelijke naamPatrick Vanhoucke

WoonplaatsBrussels

Soort gebruikeropenbaar

URL's /profile/librarian.be (profiel)
/catalog/librarian.be (bibliotheek)

Lid sindsMar 14, 2008

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 159,031,993 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar