Bedankt!

DiscussieDe parelketting

Sluit je aan bij LibraryThing om te posten.

Bedankt!

Dit onderwerp is gemarkeerd als "slapend"—het laatste bericht is van meer dan 90 dagen geleden. Je kan het activeren door een een bericht toe te voegen.

1KeesHamann
sep 25, 2008, 3:13 am

Bedankt Monica voor de uitnodiging om deel uit te maken van Leeskring De parelketting. Hoewel ik als bibliothecaris uit Zeeland misschien wel met oogkleppen voor vooral historische romans en historische literatuur niet geheel zal aansluiten op jullie voorkeuren, ben ik vooral ook geïnteresseerd in mogelijkheden om romanadvisering en de onderlinge kennisuitwisseling over de inhoud van boeken nieuwe vormen te geven.
Deze virtuele leeskring is er daar één van. Bibliotheek Vlissingen, waar ik mag werken, kent ook andere vormen van leesstimulering, zoals de zeer succesvolle 'Keuze van het Personeel', maar sinds deze week zetten we ook een wiki in om onderling kennis en ervaring rond romanadvisering te kunnen uitwisselen.
Het leuke van dat soort 2.0 oplossingen is dat dit simpel tussen Overijssel en Zeeland is uit te wisselen.
Wie weet wat er allemaal nog uit opbloeit?

2Monica10
okt 1, 2008, 9:56 am

Niet verwacht, maar de Parelketting is ook geschikt voor het stellen van vragen over romans. Antonie stelde op donderdag de vraag 'wie kent dit boek', en had twee dagen later een antwoord. Ook bij al@din komen dit soort vragen voorbij, dus waarom niet via Librarything? Is het nodig hiervoor een aparte groep op te richten? Hoe zullen we het aanpakken?