Nederland Leest Oeroeg

DiscussieDe parelketting

Sluit je aan bij LibraryThing om te posten.

Nederland Leest Oeroeg

Dit onderwerp is gemarkeerd als "slapend"—het laatste bericht is van meer dan 90 dagen geleden. Je kan het activeren door een een bericht toe te voegen.

1Monica10
okt 30, 2009, 10:30 am

Gaan jullie nog iets doen in het kader van Nederland Leest 'Oeroeg'? Zelf heb ik afgelopen week het boek beluisterd, voorgelezen door de schrijfster zelf. Verder is er bij de Overijsselse Bibliotheek Dienst een boekbespreking, zeg maar een soort 'open leeskring'. Een leuke manier om je collega's eens van een andere kant te leren kennen.

2LadyElizabeth
nov 9, 2009, 3:11 am

Ik moet het boek nog halen in de bieb (al heb ik zelf wel een oud exemplaar). Ik vind het niet zo'n inspirerende keuze voor NL Leest. Beetje uitgekauwd.

3wannabook08
nov 10, 2009, 1:49 pm

Na de boekbespreking bij de OBD spoed ik mij naar de bibliotheek Almelo, waar naar aanleiding van Oeroeg improvisatietheater wordt gemaakt. Weer eens een heel andere manier om met het boek bezig te zijn.
Het is inderdaad niet een flitsende keuze, maar wel een boek van een schrijfster die mij al heel wat leesplezier heeft bezorgd.

4Monica10
nov 11, 2009, 10:30 am

Ik vind het boek nog steeds de moeite waard en hoop dat mensen hierdoor ook andere boeken van Haasse gaan lezen.

5gerrydoetmee
nov 16, 2009, 3:44 pm

Ik vind het nog steeds een prachtig boek, het is tijdloos. Ik heb vol bewondering gekeken naar de uitvoering ervan door Willem Nijholt.