StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Levenslijn (2011)

door Harlan Coben

Reeksen: Myron Bolitar (10)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
2,031697,995 (3.71)33
Wanneer voormalig tennisster Suzze en haar man Lex een anoniem facebook-bericht ontvangen waarin wordt beweerd dat Lex niet de vader is van hun ongeboren kind, gaat hij ervandoor. Suzze, die op dat moment acht maanden zwanger is, vraagt haar vriend en vroegere agent Myron Bolytar om haar huwelijk te redden. Myron besluit te helpen, onwetend van de beerput die hij hiermee opent. Tijdens zijn zoektocht stuit hij op nog een persoon: zijn eigen schoonzus Kitty, die samen met Myrons broer jaren geleden heeft gebroken met de familie Bolitar. Omdat zijn vader op sterven ligt, moet Myron het contact met zijn broer juist proberen te herstellen. In de daaropvolgende race tegen de klok wordt hij geconfronteerd met de leugens die tot een breuk hebben geleid, inclusief de leugens die hij zelf ooit heeft verteld.… (meer)
  1. 00
    Schuilplaats door Harlan Coben (KimSmyth)
    KimSmyth: the next step in the Live Wire story
Geen
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 33 vermeldingen

Engels (56)  Spaans (5)  Nederlands (3)  Frans (2)  Duits (1)  Italiaans (1)  Fins (1)  Alle talen (69)
Toon 3 van 3
Tegenvaller! ( )
  vuurziel | Jan 15, 2013 |
Wanneer voormalig tennisster Suzze en haar man Lex een anoniem Facebookbericht ontvangen waarin wordt beweerd dat Lex niet de vader is van hun ongeboren kind, gaat hij ervandoor. Suzze, die op dat moment acht maanden zwanger is, vraagt haar vriend en vroegere agent Myron Bolitar om haar huwelijk te redden. Myron besluit te helpen, niet wetend welke beerput hij hiermee opent.

Tijdens zijn zoektocht sluit hij op nog een persoon: zijn eigen schoonzus Kitty, die samen met Myrons broer jaren geleden heeft gebroken met de familie Bolitar. Omdat zijn vader op sterven ligt, moet Myron het contact met zijn broer juist proberen te herstellen. In de daaropvolgende race tegen de klok wordt hij geconfronteerd met de leugens die tot de breuk hebben geleid, inclusief de leugens die hij zelf ooit heeft verteld ...
  Anne-Rose | Oct 16, 2012 |
Lekker boek. Spannend maar met humor geschreven. Myron Bolitar en Win zijn toch wel mijn favoriete personages. Het boek neemt je mee naar de jeugd van Myron en zijn broer Brad. En wat er daar is gebeurd heeft alle impact op het nu.
Ik heb er van genoten ( )
  connie53 | Jun 13, 2011 |
Toon 3 van 3
Despite the promise of dark family secrets, this is the most conventional of Myron’s recent cases, heavy with cheesy cliffhangers and eye-popping coincidences. Fans will be rewarded by the nonstop plot twists Coben must have patented.
toegevoegd door Shortride | bewerkKirkus Reviews (Feb 15, 2011)
 

Onderdeel van de reeks(en)

Onderdeel van de uitgeversreeks(en)

Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke plaatsen
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
For Anne, because the best is yet to come.
Voor Anne,
omdat het mooiste nog moet komen
Voor Anne,
omdat het mooiste nog moet komen
Eerste woorden
De lelijkste waarheid, had een vriend van Myron hem ooit verteld, is altijd nog beter dan de mooiste leugen.
De lelijkste waarheid, had een vriend van Myron hem ooit verteld, is nog altijd beter dan de mooiste leugen.
Citaten
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Informatie afkomstig uit de Duitse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

Wanneer voormalig tennisster Suzze en haar man Lex een anoniem facebook-bericht ontvangen waarin wordt beweerd dat Lex niet de vader is van hun ongeboren kind, gaat hij ervandoor. Suzze, die op dat moment acht maanden zwanger is, vraagt haar vriend en vroegere agent Myron Bolytar om haar huwelijk te redden. Myron besluit te helpen, onwetend van de beerput die hij hiermee opent. Tijdens zijn zoektocht stuit hij op nog een persoon: zijn eigen schoonzus Kitty, die samen met Myrons broer jaren geleden heeft gebroken met de familie Bolitar. Omdat zijn vader op sterven ligt, moet Myron het contact met zijn broer juist proberen te herstellen. In de daaropvolgende race tegen de klok wordt hij geconfronteerd met de leugens die tot een breuk hebben geleid, inclusief de leugens die hij zelf ooit heeft verteld.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Myron Bolitar droomt er al jaren van dat er eens een voluptueuze blondine zijn kantoor binnenstapt en hem om hulp vraagt. De vrouw die op een ochtend voor hem staat voldoet aan de beschrijving, ze is alleen acht maanden zwanger.

Suzze T is een voormalige tennisster, en Myron heeft door de jaren heen heel wat mooie deals gesloten voor haar en haar echtgenoot, de rockster Lex. Maar nu is Lex verdwenen en Suzze is ten einde raad. Myron probeert haar aanvankelijk gerust te stellen - misschien heeft hij gewoon koudwatervrees voor het aanstaande vaderschap - maar Suzze houdt vol dat er iets niet klopt. Al snel ontdekt Myron dat er op internet geruchten circuleren over een vermeende andere vader van Suzzes ongeboren kind. Heeft zij soms iets te verbergen?

Familiekwesties zijn voor Myron sowieso aan de orde van de dag: zijn eigen vader Al vecht voor zijn leven, zijn broer Brad zit in de problemen en Brads losgeslagen tienerzoon is op zoek naar een vaderfiguur. En Myron is degene die het allemaal moet gaan oplossen.
Wanneer voormalig tennisster Suzze en haar man Lex een anoniem facebook-bericht ontvangen waarin wordt beweerd dat Lex niet de vader is van hun ongeboren kind, gaat hij ervandoor. Suzze, die op dat moment acht maanden zwanger is, vraagt haar vriend en vroegere agent Myron Bolytar om haar huwelijk te redden. Myron besluit te helpen, onwetend van de beerput die hij hiermee opent.Tijdens zijn zoektocht stuit hij op nog een persoon: zijn eigen schoonzus Kitty, die samen met Myrons broer jaren geleden heeft gebroken met de familie Bolitar. Omdat zijn vader op sterven ligt, moet Myron het contact met zijn broer juist proberen te herstellen. In de daaropvolgende race tegen de klok wordt hij geconfronteerd met de leugens die tot een breuk hebben geleid, inclusief de leugens die hij zelf ooit heeft verteld...
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.71)
0.5 1
1 7
1.5 2
2 20
2.5 9
3 105
3.5 41
4 162
4.5 13
5 75

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,774,650 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar