StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Schaduwkant (2010)

door Ruth Newman

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
866311,299 (3)12
Flicking through her friends' holiday snaps, Kate Benson receives a sudden shock. For there in the background is her husband, Charlie. But that's impossible. Because Charlie is dead. Determined to track down the man in the photograph, Kate follows the trail from Miami to Sicily, where Charlie drowned in mysterious circumstances.… (meer)
Geen
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 12 vermeldingen

Engels (4)  Nederlands (2)  Alle talen (6)
Toon 2 van 2
Hoewel dit een spannend boek was en ik er best van heb genoten vond ik het einde met al zijn plotwendingen een beetje ongeloofwaardig. ( )
  connie53 | Jan 12, 2014 |
Het begin van dit boek schept verwachtingen die helaas niet waar gemaakt worden. Het plot doet gekunsteld aan. ( )
  philomene49 | Nov 26, 2010 |
Toon 2 van 2
geen besprekingen | voeg een bespreking toe
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Voor Sylvia en Brett Van Toen

Twee mensen hebben van mij een schrijver gemaakt. De een leerde me lezen en ze leerden me allebei lezen. Bedankt dus voor de eindeloze aanvoer van boeken, voor de typemachine, daarna de elektrische typemachine, vervolgens de elektronische typemachine en tenslotte de Amstrad, en omdat jullie me geleerd hebben dat 'boeken je een plek geven waar je heen kunt gaan als je moet blijven waar je bent'.

Mam, ook bedankt voor de vriendelijke kneepjes, Redgate en Bluegate en de Mandeer, het feit dat je mijn broer dát kapsel hebt laten nemen, dat je me bij het schoolhek op stond te wachten met die brief in je hand en dat je achterwaarts de waterloop af bent gegaan (ik weet dat je graag doet alsof dat niet opzettelijk was), dat je een eenvrouws pr-afdeling bent en voor je machiavellistische aanpak in boekenwinkeld in het hele land. Iedereen zegt dat hun moeder de beste op de wereld is, maar die van mij wint het van alle anderen.

Brett, ook bedankt omdat je altijd bereid was me dingen te leren en uit te leggen, van schaken tot Manic Miner, van het identificeren van vogels tot het indentificeren van de dingen onder de motorkap van mijn auto. Voor de ritjes op de Gold Wing en de wandelingen in Epping Forest. Maar niet voor de spinazie op brood.
Eerste woorden
Vannacht droomde ik dat ik weer naar Mandalay ging.
Citaten
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

Flicking through her friends' holiday snaps, Kate Benson receives a sudden shock. For there in the background is her husband, Charlie. But that's impossible. Because Charlie is dead. Determined to track down the man in the photograph, Kate follows the trail from Miami to Sicily, where Charlie drowned in mysterious circumstances.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Kate Benson is een jonge weduwe die lijdt onder het plotselinge verlies van haar man Charlie. Ze waren elkaars soulmate en nog maar twee jaar getrouwd.
Op een dag komt haar een zeer recente vakantiefoto van vrienden onder ogen – en het lijkt wel of Charlie op de achtergrond staat, heel vaag! Hoewel haar vrienden aan haar geestelijke vermogens beginnen te twijfelen, gaat Kate op zoek, tegen beter weten in, en ze ontdekt een vreselijke waarheid.
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3)
0.5
1 2
1.5
2 2
2.5 2
3 5
3.5 4
4 1
4.5
5 2

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 203,242,084 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar