StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Timemanagement volgens Covey

door Stephen R. Covey

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingDiscussies
4Geen3,429,302GeenGeen
Heb je wel eens het gevoel dat je je een slag in de rondte werkt en toch constant in tijdnood verkeert? Dat vrienden en familie meer aandacht vragen, terwijl je nauwelijks tijd hebt voor jezelf Stephen Covey beantwoordt in dit boek de vraag hoe het komt dat we de prioriteiten in ons leven toch maar zo zelden op de eerste plaats laten komen. Jarenlang zijn ons methodes en technieken aangereikt om efficiënt met onze tijd om te gaan. Als we maar hard genoeg werken en leren kunnen we alles beter en sneller doen. Maar vaak is dat niet genoeg, en dan nemen de schuldgevoelens alleen maar toe Timemanagement volgens Covey biedt een heldere methode gebaseerd op principes, niet op tips en trucs. Daarmee kun je de focus houden op wat echt belangrijk is, een goede werk-privébalans hanteren en afgewogen keuzes maken. Wie met Covey het probleem bij de wortel aanpakt, hoeft zich nooit meer af te vragen of hij met de verkeerde zaken bezig is.Dan is timemanagement niet meer een kwestie van tijd maar van prioriteit.… (meer)
Onlangs toegevoegd doormetaman, joostdejong, jbuskermolen, pieterjelle

Geen trefwoorden

Geen
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

Geen besprekingen
geen besprekingen | voeg een bespreking toe
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

Heb je wel eens het gevoel dat je je een slag in de rondte werkt en toch constant in tijdnood verkeert? Dat vrienden en familie meer aandacht vragen, terwijl je nauwelijks tijd hebt voor jezelf Stephen Covey beantwoordt in dit boek de vraag hoe het komt dat we de prioriteiten in ons leven toch maar zo zelden op de eerste plaats laten komen. Jarenlang zijn ons methodes en technieken aangereikt om efficiënt met onze tijd om te gaan. Als we maar hard genoeg werken en leren kunnen we alles beter en sneller doen. Maar vaak is dat niet genoeg, en dan nemen de schuldgevoelens alleen maar toe Timemanagement volgens Covey biedt een heldere methode gebaseerd op principes, niet op tips en trucs. Daarmee kun je de focus houden op wat echt belangrijk is, een goede werk-privébalans hanteren en afgewogen keuzes maken. Wie met Covey het probleem bij de wortel aanpakt, hoeft zich nooit meer af te vragen of hij met de verkeerde zaken bezig is.Dan is timemanagement niet meer een kwestie van tijd maar van prioriteit.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Genres

Geen genres

Waardering

Gemiddelde: Geen beoordelingen.

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,499,605 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar