StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Just One Look door Harlan Coben
Bezig met laden...

Just One Look (origineel 2004; editie 2005)

door Harlan Coben (Auteur)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
3,316764,018 (3.7)34
Fiction. Literature. Suspense. Thriller. HTML:An ordinary snapshot causes a motherâ??s world to unravel in this shocking thriller from the bestselling author and creator of the hit Netflix drama The Stranger.

When Grace Lawson picks up a newly developed set of family photographs, there is a picture that doesn't belong-a photo from at least twenty years ago with a man in it who looks strikingly like her husband, Jack. And though Jack denies it's him, he disappears that night, taking the photo with him. Now, to save her family from a fierce, silent killer who will stop at nothing to get the photo, Grace must confront the dark corners of her own tragic past.… (meer)
Lid:StacieLFerrara
Titel:Just One Look
Auteurs:Harlan Coben (Auteur)
Info:Dutton (2005), Edition: 1st ptg., 528 pages
Verzamelingen:Jouw bibliotheek
Waardering:
Trefwoorden:Geen

Informatie over het werk

Momentopname door Harlan Coben (2004)

  1. 00
    Nachtgoud door Michael Connelly (cometahalley)
  2. 00
    Loftet door Harlan Coben (cometahalley)
  3. 00
    Aangeraakt door Lisa Gardner (BookshelfMonstrosity)
    BookshelfMonstrosity: Despite their differences, these dramatic suspense stories offer menacing situations, beleaguered protagonists, realistic and intriguing characters, and fast-paced plots. Secrets abound in families that may not be as happy as the outside world believes.… (meer)
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 34 vermeldingen

Engels (67)  Spaans (4)  Nederlands (2)  Frans (1)  Alle talen (74)
Toon 2 van 2
Wanneer Grace de foto's van een familie-uitje ophaalt zit er 1 foto bij die niet thuishoort op het rolletje, een foto van minstens 20 jaar geleden. Er staan 5 jonge mensen op: vier onbekenden en 1 die opvallend veel op haar man Jack lijkt. Als Jack de foto ziet ontkent hij dat hij het is. later die avond rijdt hij zonder iets te zeggen weg en neemt de foto mee.

Grace weet niet waarom hij is weggegaan en of hij ooit terug zal komen. Met de dag gaat ze meer twijfelen aan zichzelf, aan haar huwelijk en aan Jack. Al snel komt ze erachter dat ook anderen op zoek zijn naar haar man en naar de foto. Een daarvan is een meedogenloze moordenaar die niet zal opgegeven voordat hij zijn prooi heeft gevonden.

Als blijkt dat de politie haar niet kan helpen, moet Grace in haar eigen, zorgvuldig weggestopte verleden graven om de waarheid te ontdekken, waardoor ze Jack zal vinden en hun leven kan redden.
  Anne-Rose | Mar 4, 2012 |
Grace Lawson komt tussen een serie foto’s die ze ophaalt bij de fotoservice een oude vergeelde foto van vijf mensen tegen. Een van hen lijkt op haar echtgenoot Jack, maar hij ontkent dat hij het is. Dan verdwijnt hij spoorloos. In dezelfde periode komt na vijftien jaar de veroordeelde vrij van de ‘Boston massacre’, een popconcert waarbij door paniek achttien mensen omkwamen. Grace probeert uit te vinden wie de andere mensen op de foto zijn; dat is niet zonder gevaar en verrassingen. Zo blijkt ze een schoonzus te hebben die de veroordeelde man vervroegd heeft weten vrij te krijgen. En ze vraagt zich af of ze er goed aan doet de bescherming te aanvaarden die een maffia-achtige weldoener haar biedt. Deze thriller heeft een van de meest originele plots van de laatste tijd. De lezer blijft tot het einde in het ongewisse over de ware feiten en dat voelt verfrissend aan tussen de vele voorspelbare verhalen. Ook de hele entourage is overtuigend en aan spanning ontbreekt het geen moment. Cobens eerdere boek 'Geen tweede kans'* kreeg vier sterren in VN's Detective & Thrillergids. Normale druk. - Redactie

--------------------------------------------------------------------------------

© NBD/Biblion, 2002-2007
( )
  saqu | Nov 19, 2008 |
Toon 2 van 2
geen besprekingen | voeg een bespreking toe

» Andere auteurs toevoegen (69 mogelijk)

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Coben, Harlanprimaire auteuralle editiesbevestigd
Daniels, LukeVertellerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Dawe, AngelaVertellerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Ferrer, IsabelVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Milla, CarlosVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd

Onderscheidingen

Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
"Babe, give me your best memory,
But it don't equal pale ink."
-- Chinese proverb adapted for lyrics in song
"Pale Ink" by the Jimmy X Band
(written by James Xavier Farmington, All rights reserved)
Opdracht
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
This book is for Jack Armstrong,
because he's one of the good guys
Eerste woorden
Scott Duncan zat tegenover de moordenaar.
Citaten
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

Fiction. Literature. Suspense. Thriller. HTML:An ordinary snapshot causes a motherâ??s world to unravel in this shocking thriller from the bestselling author and creator of the hit Netflix drama The Stranger.

When Grace Lawson picks up a newly developed set of family photographs, there is a picture that doesn't belong-a photo from at least twenty years ago with a man in it who looks strikingly like her husband, Jack. And though Jack denies it's him, he disappears that night, taking the photo with him. Now, to save her family from a fierce, silent killer who will stop at nothing to get the photo, Grace must confront the dark corners of her own tragic past.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Wanneer Grace de foto's van een familie-uitje ophaalt zit er een foto bij die niet thuishoort op het rolletje, een foto van minstens twintig jaar geleden. Er staan vijf jonge mensen op: vier onbekenden en een die opvallend veel op haar man Jack lijkt. Als Jack de foto ziet ontkent hij dat hij het is. Later die avond rijdt hij zonder iets te zeggen weg en neemt de foto mee.
Grace weet niet waarom hij is weggegaan en of hij ooit terug zal komen. Met de dag gaat ze meer twijfelen aan zichzelf, aan haar huwelijk en aan Jack. Al snel komt ze erachter dat ook anderen op zoek zijn naar haar man en naar de foto. Een daarvan is een meedogenloze moordenaar die niet zal opgeven voordat hij zijn prooi heeft gevonden.
Als blijkt dat de politie haar niet kan helpen, moet Grace in haar eigen zorgvuldig weggestopte verleden graven om de waarheid te ontdekken, waardoor ze Jack zal vinden en hun leven kan redden.
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.7)
0.5 1
1 8
1.5 2
2 36
2.5 6
3 177
3.5 54
4 232
4.5 15
5 117

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 207,129,171 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar