StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Schroder door Amity Gaige
Bezig met laden...

Schroder (origineel 2013; editie 2013)

door Amity Gaige (Auteur)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
4333757,700 (3.66)21
Wanneer de veertienjarige Erik Schroder, een jonge Duitse immigrant, zich opgeeft voor een exclusief schoolkamp in New England, besluit hij dat te doen onder de naam Eric Kennedy, in de verwachting dat hij als normale Amerikaanse jongen meer kans maakt te worden toegelaten. Het blijkt een noodlottig leugentje om bestwil dat zijn leven een onwaarschijnlijke en zeer tragische wending zal geven. Jaren later blikt Eric, nu een gescheiden man, vanuit een penitentiaire inrichting terug op zijn leven.… (meer)
Lid:aeladawi2015
Titel:Schroder
Auteurs:Amity Gaige (Auteur)
Info:Audiogo (2013)
Verzamelingen:Jouw bibliotheek
Waardering:
Trefwoorden:Geen

Informatie over het werk

Schroder roman door Amity Gaige (2013)

Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 21 vermeldingen

Engels (33)  Nederlands (2)  Spaans (1)  Fins (1)  Alle talen (37)
Toon 2 van 2
Ik weet eigenlijk niet zo goed wat ik van dit boek moet vinden. Nu ik het heb uitgelezen weet ik al niet meer hoe het begon. Op de voorkant prijkt een sticker 'Boek van de maand DWDD' en ook de besprekingen hieronder zijn merendeels positief. Toch kan ik er niet meer dan 2 sterren voor geven. Het heeft me niet echt gegrepen dit verhaal. Vreemd vond ik de voetnoten en de 7 pagina's volgeschreven met 'Ik ben ernstig tekortgeschoten'.
Wat ongeloofwaardig is is dat iemand zich gewoon een andere naam kan toe-eigenen zonder dat dit problemen geeft met allerlei instanties (trouwen, huis kopen, kind geboren, scheiden). Je moet je toch steeds weer legitimeren in deze maatschappij? ( )
  Cromboek | Jan 29, 2017 |
Een man kijkt vanuit een penitiaire inrichting terug op zijn leven. Hij schrijft daar een brief aan zijn vrouw om alles uit te leggen. Uiteindelijk wijst alles terug naar zijn eigen vader, moeder, en jeugd... ( )
  huizenga | Jan 27, 2015 |
Toon 2 van 2
Gaige creates a fascinating and complex character in Erik, as he moves from the eccentric and slightly irresponsible father to a desperate man at the end of his rope. While the novel’s format occasionally lends itself to overly dramatic prose, this does not take away from its warmth and expert exploration of the immigrant experience, alienation, and the unbreakable bond between parent and child.
toegevoegd door DorsVenabili | bewerkBooklist, Kerri Price (betaal website) (Nov 1, 2012)
 
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

Wanneer de veertienjarige Erik Schroder, een jonge Duitse immigrant, zich opgeeft voor een exclusief schoolkamp in New England, besluit hij dat te doen onder de naam Eric Kennedy, in de verwachting dat hij als normale Amerikaanse jongen meer kans maakt te worden toegelaten. Het blijkt een noodlottig leugentje om bestwil dat zijn leven een onwaarschijnlijke en zeer tragische wending zal geven. Jaren later blikt Eric, nu een gescheiden man, vanuit een penitentiaire inrichting terug op zijn leven.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.66)
0.5
1 4
1.5
2 9
2.5 1
3 31
3.5 20
4 35
4.5 7
5 24

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 205,032,500 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar