StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Fables, Vol. 18: Cubs in Toyland

door Bill Willingham

Andere auteurs: Zie de sectie andere auteurs.

Reeksen: Bill Willingham's Fables (Vol. 18, Issues 114-123), Fables 2002-2015 (#114-123)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
5142347,446 (3.95)33
For years, Snow White and Bigby Wolf's cubs have grown up knowing that one of them was destined for a much greater, more grave role amongst the Fables community. But no one knew how soon it would come. When Snow and Bigby's cub Therese receives a Christmas gift from an unknown admirer, this red plastic boat magically takes her on a journey to a desolate place known as Toyland. Will Therese be their savior? Or their destroyer? The cubs learn that adventures in the land of misfit toys is much less fun than it sounds. Also collected here are all the backup stories that feature Bufkin's exploits in the land of Oz, beautifully painted by ShawN McManus (Cinderella: From Fabletown with Love).… (meer)
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 33 vermeldingen

Engels (22)  Nederlands (1)  Alle talen (23)
Het 18de deel van een graphic novel serie en dan nog niet uitgemolken of verhaallijnmoe. Nee, juist het tegenovergestelde. Bill Willingham is er in geslaagd om Fables een heel nieuw leven in te blazen door gebeurtenissen met de bekende personages uit deze serie voor te schotelen waar veel gevierde schrijvers zich niet aan zouden durven wagen. Zo onverwachts!
Bill Willingham schuwt het gruwelijke niet zoals uit eerdere delen ook wel op te maken was maar in dit deel exploreert hij weer een heel nieuw soort gruwelijkheid. Het knuffelige is lang niet zo knuffelig als dat het lijkt en meer tipjes van de sluier zal ik niet oplichten. Ga het zelf lezen en laat je verrassen.

Het mooie van dit deel is ook dat nieuwe lezers in kunnen stappen zonder het gevoel te hebben dat ze al te veel achtergrondinformatie missen.
Het verhaal van de Dark One is alleen nog merkbaar in enkele bladzijden die wel iets laten zien van de naweeën van dat verhaal dat vele delen in beslag heeft genomen maar die er voor dit deel weinig toe doen. De hoofdzaak is het avontuur rondom de kinderen van Sneeuw Witje en de Bigby, de grote boze wolf en zonder enige voorkennis is dat prima te lezen.

Het extraatje achterin is een mooi uitgewerkt en afgerond verhaal over de achtergrond van Bigby zelf en hoe hij aan zijn lot is gekomen. Het tekenwerk daarvan is van Gene Ha. De tekenstijl op zich is niet opmerkelijk maar wel het kleurgebruik die door de donkerte een enorme sfeer creëert.

O ja, ik wil nog een keer de kaders van Fables noemen. Elke bladzijde heeft aan de buitenrand een strook van anderhalve centimeter die gevuld is met een tekening die symboliseert waar we in het verhaal zijn en met waar bedoel ik de plek, de plaats, de wereld, het universum, de sfeer. De stroken reiken helemaal tot de rand van het boek waardoor als het boek dicht ligt, deze gekleurde stroken ook de zijkant nog kleuren.
Bij elk nieuwe plek is er een nieuwe tekening en deze is altijd de moeite waard om even echt te bekijken.

Het 19de deel is net een paar dagen uit en ben erg benieuwd hoe het verder zal gaan. ( )
  Niekchen | Dec 28, 2013 |
geen besprekingen | voeg een bespreking toe

» Andere auteurs toevoegen (25 mogelijk)

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Bill Willinghamprimaire auteuralle editiesberekend
Dos Santos, DanArtiest omslagafbeeldingSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke plaatsen
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

For years, Snow White and Bigby Wolf's cubs have grown up knowing that one of them was destined for a much greater, more grave role amongst the Fables community. But no one knew how soon it would come. When Snow and Bigby's cub Therese receives a Christmas gift from an unknown admirer, this red plastic boat magically takes her on a journey to a desolate place known as Toyland. Will Therese be their savior? Or their destroyer? The cubs learn that adventures in the land of misfit toys is much less fun than it sounds. Also collected here are all the backup stories that feature Bufkin's exploits in the land of Oz, beautifully painted by ShawN McManus (Cinderella: From Fabletown with Love).

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.95)
0.5
1
1.5
2 9
2.5 2
3 32
3.5 6
4 61
4.5 11
5 43

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,753,516 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar