StartGroepenDiscussieTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Day 21 (100) door Kass Morgan
Bezig met laden...

Day 21 (100) (editie 2014)

door Kass Morgan

Reeksen: The 100 (2)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingDiscussies
7323128,070 (3.41)Geen
"It's been 21 days since the hundred landed on Earth. They're the only humans to set foot on the planet in centuries...or so they thought. Facing an unknown enemy, the hundred struggle to survive the only way they can--together, as secrets are revealed, beliefs are challenged, and relationships are tested"--… (meer)
Lid:Staciesnape
Titel:Day 21 (100)
Auteurs:Kass Morgan
Info:Little, Brown Books for Young Readers (2014), Hardcover, 320 pages
Verzamelingen:Jouw bibliotheek
Waardering:***
Trefwoorden:Geen

Informatie over het werk

The 100: Day 21 door Kass Morgan

Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

Engels (30)  Nederlands (1)  Alle talen (31)
In een ruimteschip, dat om de Aarde draait, gelden strenge regels. Wie deze overtreedt wordt gevangen gezet. Op hun 18e verjaardag krijgen de jeugdigen een herziening van hun straf, die bijna altijd eindigt in hun executie. Een groep van 100 kinderen wordt echter gespaard en naar de Aarde gezonden om uit te zoeken of de planeet weer leefbaar is...

De 100 zitten nu 21 dagen op Aarde, en nu al zijn een aantal kinderen gestorven. Ze denken dat zij de eerste mensen zijn de voet op Aarde hebben gezet in vele eeuwen, maar dat blijkt al gauw niet te kloppen. Hun voorraden raken op en een aantal van de kinderen worden ziek. Wells, de zoon van de kanselier van het schip, probeert de groep bij elkaar te houden, terwijl Bellamy en Clarke het ontvoerde zusje van Bellamy, Octavia, te vinden. Glass, die vlak voor het vertrek naar de Aarde gratie heeft gekregen probeert op het ruimteschip te overleven.

Nog steeds blijven er echter vragen: Wat gebeurde er precies nadat de kolonie was gestart; Is de Aarde werkelijk gevaarlijk, of valt dat mee; Wat wordt er allemaal verzwegen voor de mensen van de Kolonie; zijn er nog meer mensen van de Kolonie naar de Aarde gestuurd?

iedere hoofdstuk van het boek toont de POV van een van de hoofdpersonen, iets wat ik normaal gesproken niet prettig vind, maar in dit boek was het geen probleem. Vraag me wel af waarom we Glass volgen.

De plot van dit boek was grotendeels voorspelbaar, en had weinig echte spanning. Moet zeggen dat het einde me dan wel weer verraste. het verhaal valt regelmatig terug op herhalingen, en kwam wat langzaam op gang. Geen slecht boek, maar ook niet zo goed als boek 1. ( )
  EdwinKort | Oct 19, 2019 |
geen besprekingen | voeg een bespreking toe

Onderdeel van de reeks(en)

Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Informatie afkomstig uit de Duitse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Prijzen en eretitels
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

"It's been 21 days since the hundred landed on Earth. They're the only humans to set foot on the planet in centuries...or so they thought. Facing an unknown enemy, the hundred struggle to survive the only way they can--together, as secrets are revealed, beliefs are challenged, and relationships are tested"--

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Haiku samenvatting

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.41)
0.5 1
1 5
1.5 2
2 8
2.5 1
3 44
3.5 5
4 45
4.5 1
5 13

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 188,775,505 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar