StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Starve Vol. 1 door Brian Wood
Bezig met laden...

Starve Vol. 1 (editie 2016)

door Brian Wood (Auteur), Danijel Zezelj (Illustrator), Dave Stewart (Illustrator)

Reeksen: Starve (vol. 1)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
672394,193 (3.92)1
Once the world's most famous chef, Gavin Cruikshank's been in a self-imposed exile for years. His little foodie television program has since evolved into STARVE, an arena sport that pits chef against chef for the pleasure of their super-rich patrons. It's a stain on a once-noble profession, and Chef Gavin is ready to go to war to stop it. Two things stand in his way: his arch rival Roman Algiers, and his adult daughter Angie, who probably just wants her dad back and acting normal.… (meer)
Lid:Niekchen
Titel:Starve Vol. 1
Auteurs:Brian Wood (Auteur)
Andere auteurs:Danijel Zezelj (Illustrator), Dave Stewart (Illustrator)
Info:Image (2016), 120 pages
Verzamelingen:Jouw bibliotheek
Waardering:****
Trefwoorden:Engels, e-boek, strip, serie

Informatie over het werk

Starve Volume 1 door Brian Wood

Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 1 vermelding

Nederlands (1)  Engels (1)  Alle talen (2)
Starve deel 1 is een e-stripboek uit mijn LGBTQ Bundle van Humble Bundle en daarmee een complete verrassing. De titel Starve deed me gelijk aan gruwelijke uithongeringshorror denken waarbij dat idee nog eens benadrukt werd door de tekening op de voorkant waarbij de hoofdpersoon met een mes tussen de tanden me doordringend aankeek. Het was ook een reden waarom ik er niet gelijk heel veel zin in had. Ik lees niet om te gruwelen. Als het gebeurt, is het niet direct een reden om te stoppen maar ik zoek het niet actief op.

Het duurde even voordat ik erin kwam. De tekeningen zijn allemaal vrij donker van kleur en op het eerste gezicht dacht ik dat er nonchalant getekend was door de dikke stiften waarmee de mensen zijn weergegeven. Het gaf mij een rommelig gevoel. Maar gaandeweg begon ik steeds meer in de tekeningen te zien en met name de sfeervolle weergave van de architectuur in de steden maakte indruk op me. Wat ik eerst voor slordig hield, ging ik steeds meer ervaren als de rauwe omgeving waarin het verhaal zich afspeelt.

Dit verhaal gaat over een beroemde televisiekok die zich heeft teruggetrokken in een leven vol drugs en weer terug wordt gehaald naar het kookprogramma Starve waarin de opdrachten voor de concurrerende koks steeds extremer en onethischer worden om het publiek te blijven trekken.
Tegelijkertijd speelt er de frustratie van zijn vrouw die zich genaaid voelt omdat hij na vele jaren huwelijk uit de kast is gekomen, de band met zijn bijna volwassen dochter en de verhouding met een vroegere vriend. Dit alles terwijl er voor de televisie gekookt moet worden.
Hele moderne onderwerpen en wat mij betreft ondanks alle rauwheid toch gevoelig in beeld gebracht.

Na deel 1 was ik eigenlijk wel benieuwd hoe dit verhaal verder ging en vond op internet gratis het tweede deel, dat ook het laatste deel blijkt te zijn. Het was zeker de moeite waard om dit deel er ook bij te lezen omdat er wat open eindjes uit het eerste deel worden afgerond. ( )
  Niekchen | Aug 22, 2021 |
geen besprekingen | voeg een bespreking toe

Onderdeel van de reeks(en)

Starve (vol. 1)

Is opgenomen in

Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

Once the world's most famous chef, Gavin Cruikshank's been in a self-imposed exile for years. His little foodie television program has since evolved into STARVE, an arena sport that pits chef against chef for the pleasure of their super-rich patrons. It's a stain on a once-noble profession, and Chef Gavin is ready to go to war to stop it. Two things stand in his way: his arch rival Roman Algiers, and his adult daughter Angie, who probably just wants her dad back and acting normal.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.92)
0.5
1
1.5
2 2
2.5
3 2
3.5 1
4 8
4.5 2
5 4

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,816,752 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar