StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Vertel het de bijen, deel 1 (2021)

door Diana Gabaldon

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingDiscussies
1211,616,095 (4.5)Geen
©ret ©Þr 1779 och ©Þntligen har Claire och Jamie ©Æterf©œrenats med sin dotter Brianna, hennes man Roger och deras familj. Den annalkande amerikanska revolutionen hotar dock idyllen p©Æ Fraser s Ridge. Samtidigt oroar sig Brianna och Roger f©œr att anledningen till deras flykt fr©Æn 1900-talet riskerar att komma ikapp dem och ifr©Ægas©Þtter sitt val att ©Æterv©Þnda till denna tid av krig, sjukdom och sv©Þlt.… (meer)
Geen
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

Heerlijk om weer terug te zijn in de wereld van Claire en Jamie. Dit boek kabbelt wel een beetje en er gebeurt niet erg veel maar dat is juist wel erg lekker. Aangezien dit het 9de deel van de serie is en dit boek in Nederland in twee delen wordt uitgegeven verwacht ik wat meer actie in het tweede deel waar ik gelijk in door ga.
Verder wil ik niet te veel vertellen in verband met spoilers voor mensen die deze boeken nog moeten lezen (als die er nog zijn) ( )
  connie53 | Mar 9, 2022 |
geen besprekingen | voeg een bespreking toe
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Deze is voor Doug
Mijn kompas
Eerste woorden
Proloog:

Je weet dat er iets aan zit te komen.
Fraser's Ridge, kolonie van North Carolina
17 juni 1779


Er lag een steen onder mijn rechterbil, maar ik wilde mij niet bewegen.
Citaten
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Part 9 in the Outlander series (Tell it to the bees) is in The Netherlands published in two books
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

©ret ©Þr 1779 och ©Þntligen har Claire och Jamie ©Æterf©œrenats med sin dotter Brianna, hennes man Roger och deras familj. Den annalkande amerikanska revolutionen hotar dock idyllen p©Æ Fraser s Ridge. Samtidigt oroar sig Brianna och Roger f©œr att anledningen till deras flykt fr©Æn 1900-talet riskerar att komma ikapp dem och ifr©Ægas©Þtter sitt val att ©Æterv©Þnda till denna tid av krig, sjukdom och sv©Þlt.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Fraser’s Ridge, 1779. Claire en Jamie zijn eindelijk herenigd met hun dochter Brianna, haar man Roger en hun kinderen. Het gezin bij elkaar hebben is een droom die de Frasers voor onmogelijk hadden gehouden. Maar zelfs hier in het achterland van North Carolina zijn de gevolgen van de oorlog voelbaar. De spanningen in de koloniën zijn groot en de emoties lopen hoog op onder de bevolking. Jamie weet dat de loyaliteit van zijn pachters niet vanzelfsprekend is. Daarbij bestaat de kans dat de naderende oorlog ook hen zal treffen.

Brianna en Roger hebben hun eigen zorgen. Wat als de dreiging waar ze in de twintigste eeuw aan ontsnapten hen weet te volgen? En was de familiehereniging het waard om de gevaren van de achttiende eeuw te trotseren? Niet zo ver van de Ridge komt de jonge William Ransom langzaam in het reine met de ware identiteit van zijn vader, terwijl Lord John Grey vetes bijlegt en nieuwe gevaren het hoofd biedt – zowel voor zichzelf als voor zijn zoon.

Ondertussen sluipt de Amerikaanse Revolutie dichterbij. Voor Jamie en Claire staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Eens dreef de jakobitische opstand de geliefden bijna voorgoed uit elkaar. Zal deze revolutie hetzelfde doen?
Haiku samenvatting

LibraryThing-Auteur

Diana Gabaldon is een LibraryThing auteur: een auteur die zijn persoonlijke bibliotheek toont op LibraryThing.

profielpagina | auteurspagina

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (4.5)
0.5
1
1.5
2
2.5
3
3.5
4
4.5 2
5

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,724,559 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar