StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

De Twaalf (2012)

door Justin Cronin

Reeksen: De oversteek (2)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
3,5591673,567 (3.84)177
Een groepje overlevenden van een uit de hand gelopen medisch experiment probeert te overleven tegen een grote overmacht. Zij moeten twaalf besmette veroordeelden uitschakelen om aan een nieuwe wereld te kunnen beginnen. Vervolg op 'De oversteek'.
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 177 vermeldingen

Engels (161)  Duits (2)  Spaans (1)  Nederlands (1)  Frans (1)  Alle talen (166)
Wat een geweldig boek is dit. Ik vraag me nu echt af waarom ik zo lang gewacht heb om dit tweede deel in de serie te lezen. Het gevecht van een aantal bekende personen uit deel 2 tegen de duistere machten uit deel 1. Gelukkig kwam ik er snel in en heb deze dikke pil in 4 dagen uitgelezen. Absoluut nu al een van mijn favoriete boeken van 2018. Ik ga maar gelijk door in deel 3. ( )
  connie53 | Apr 21, 2018 |

Onderdeel van de reeks(en)

Onderdeel van de uitgeversreeks(en)

Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Het einde van de wereld was slechts het begin...
Opdracht
Voor Leslie
Eerste woorden
Later, na het diner en avondgebed, na het badritueel als het wasbeurtdag was, en na de laatste smeekbeden van de dag (Zuster, mogen we wat langer opblijven, toe? Nog één verhaaltje?), als de kinderen in slaap waren gevallen en het overal stil was, kwam Amy naar hen kijken.
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
This "Work" contains copies without enough information. The title might refer to a book by Justin Cronin, by William Gladstone, by Stuart Neville, or by Nick McDowell. This "Work" should not be combined with any of these. If you are an owner of one of these copies, please add information such as author name or ISBN that can help identify its rightful home. After editing your copy, it might still need further separation and recombination work. Feel free to ask in the Combiners! group if you have questions or need help. Thanks.
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

Een groepje overlevenden van een uit de hand gelopen medisch experiment probeert te overleven tegen een grote overmacht. Zij moeten twaalf besmette veroordeelden uitschakelen om aan een nieuwe wereld te kunnen beginnen. Vervolg op 'De oversteek'.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Nadat de wereld bijna ten onder ging door een geheim medisch experiment, probeert een groep mensen te overleven tussen de besmette viralen. Ze dolen door Amerika, op zoek naar de oplossing voor de nachtmerrie die de wereld veranderde. Onder leiding van de mysterieuze en charismatische Amy, die zelf ooit door het virus werd besmet, gaat de groep rond Peter en Alicia de strijd aan met de vijandige kolonies. Om te overleven zullen ze de twaalf mannen moeten vinden die deel uitmaakten van het experiment. Hiervoor moeten ze infiltreren in twaalf kolonies, verspreid over heel Amerika. Ze beseffen echter niet dat de spelregels zijn veranderd, en dat een van hen een groot offer zal moeten brengen om te kunnen overwinnen.
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.84)
0.5 1
1 16
1.5 2
2 50
2.5 14
3 226
3.5 74
4 427
4.5 48
5 241

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,734,254 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar