StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

De pelgrimstocht naar Santiago dagboek van een magiër (1987)

door Paulo Coelho

Andere auteurs: Zie de sectie andere auteurs.

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
3,519513,630 (3.4)40
Step inside this captivating account of Paulo Coehlo's pilgrimage along the road to Santiago. This fascinating parable explores the need to find one's own path. In the end, we discover that the extraordinary is always found in the ordinary and simple ways of everyday people. Part adventure story, part guide to self-discovery, this compelling tale delivers the perfect combination of enchantment and insight.… (meer)
Geen
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 40 vermeldingen

Engels (31)  Duits (5)  Spaans (4)  Nederlands (3)  Frans (2)  Portugees (Portugal) (1)  Italiaans (1)  Litouws (1)  Zweeds (1)  Portugees (1)  Alle talen (50)
Toon 3 van 3
De pelgrimstocht naar Santiago is het verhaal van Paulo Coelho's reis langs de legendarische pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, op zoek naar oude wijsheid. Het was een tocht die zijn leven voorgoed veranderde en hem bracht naar een uitzonderlijk schrijverschap.

In De pelgrimstocht naar Santiago wijst hij ons de weg naar de kennis en wijsheid die wij allemaal in ons dragen.
  Anne-Rose | Sep 12, 2015 |
Mooi boek dat de wandeling bespreekt waar ik over een aantal jaren ook aan wil beginnen. Als ik alles beleef wat deze man beleeft heeft, dan staat me wel wat te wachten. ( )
  Dina67 | May 19, 2012 |
Op zoek naar zijn zwaard loopt de ik-verteller een groot deel van de Camino naar Santiago de Compostela onder leiding van zijn Meester. Van zijn Meester leert hij een aantal oefeningen die hem moeten voorbereiden op het vinden van zijn zwaard. Maar niet het vinden van het zwaard is belangrijk, hij moet vooral weten wat hij met dat zwaard zal doen. Als hij daar achter is, is het vinden van het zwaard een peulenschil. Een gemakkelijk leesbaar boek. De oefeningen die beschreven staan, geven het boek een sfeer van een "leerboek". Wil je met die oefeningen iets kunnen, dan moet je naar mijn idee al aardig bedreven zijn in het mediteren.
  wannabook08 | Mar 9, 2012 |
Toon 3 van 3
Chiunque abbia familiarità con questo scrittore, sarà perfettamente preparato all’alto contenuto sia spirituale che mistico che troverà nel libro, fattore di non facile comprensione ma proprio grazie a questo, capace di trasportare e affascinare il lettore.

Paulo Coelho ne “Il Cammino di Santiago” descrive una parabola sul bisogno di ognuno di trovare la propria strada nella vita e conferirle un significato autentico, risultato che è possibile raggiungere solo attraverso il superamento di alcune prove e la progressione lungo il nostro personale percorso di crescita interiore.

Nonostante le recensioni talvolta negative, a questo libro si deve almeno in parte il merito di aver contribuito a ridare popolarità al Cammino di Santiago.
 

» Andere auteurs toevoegen (31 mogelijk)

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Paulo Coelhoprimaire auteuralle editiesberekend
Clarke, Alan R.VertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Desti, RitaVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

Step inside this captivating account of Paulo Coehlo's pilgrimage along the road to Santiago. This fascinating parable explores the need to find one's own path. In the end, we discover that the extraordinary is always found in the ordinary and simple ways of everyday people. Part adventure story, part guide to self-discovery, this compelling tale delivers the perfect combination of enchantment and insight.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
De pelgrimstocht naar Santiago is het verhaal van Paulo Coelho's reis langs de legendarische pelgrimsroute naar Santiago de Compostella, op zoek naar oude wijsheid. Het was een tocht die zijn leven voorgoed veranderde en hem bracht naar een uitzonderlijk schrijverschap.

In De pelgrimstocht naar Santiago wijst hij ons de weg naar de kennis en wijsheid die wij allemaal in ons dragen.

In dit boek beschrijft hij een pelgrimstocht van een Braziliaanse man door het noorden van Spanje naar het bekende Santiago de Compostela. Hij is een aanhanger van de Traditie, een mengeling van het Christendom en New Age-achtige opvattingen en rituelen. Tijdens de lange voettocht wordt hij begeleid door een Italiaan die zich Petrus noemt, en die al 'verder' en 'hoger' is in de Traditie. De tocht is niet alleen gericht op zelfontdekking maar ook op het verwerven van allerlei vaardigheden en inzichten om dichter bij de kern van het leven, de agape, de echte liefde te komen. Daartoe moet de pelgrimsreiziger regelmatig bepaalde oefeningen doen en een aantal niet ongevaarlijke activiteiten volbrengen. Het voltooien van de pelgrimage wordt bekroond met het verwerven van een zwaard, dat de Braziliaan pas krijgt wanneer hij zeker weet wat hij ermee gaat doen.
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.4)
0.5 5
1 40
1.5 7
2 55
2.5 15
3 171
3.5 24
4 175
4.5 11
5 102

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,734,947 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar