StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

What Color Is Your Parachute? 2019: A…
Bezig met laden...

What Color Is Your Parachute? 2019: A Practical Manual for Job-Hunters and Career-Changers (editie 2018)

door Richard N. Bolles (Auteur)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
4,235452,784 (3.7)52
Advies voor wie een (nieuwe) baan zoekt in economisch zware tijden. Deze geactualiseerde editie legt o.m. uit hoe je je netwerk optimaal benut en social media kunt inzetten bij je banenjacht. Ook gaat Bolles in op de emoties die opduiken bij werkloosheid.
Lid:fotenosfamily
Titel:What Color Is Your Parachute? 2019: A Practical Manual for Job-Hunters and Career-Changers
Auteurs:Richard N. Bolles (Auteur)
Info:Ten Speed Press (2018), Edition: Revised, 352 pages
Verzamelingen:Jouw bibliotheek
Waardering:
Trefwoorden:Geen

Informatie over het werk

Welke kleur heeft jouw parachute? een praktisch handboek voor werkzoekers en carrièreplanners door Richard N. Bolles

Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 52 vermeldingen

Engels (41)  Duits (1)  Frans (1)  Pools (1)  Nederlands (1)  Alle talen (45)
Het best verkochte banenboek ter wereld is geheel geactualiseerd en uitgebreid Voor werkzoekers en carri planners die antwoord zoeken op de drie basisvragen bij het zoeken van de juiste baan:1 Wat? (kan ik, wil ik in mijn leven doen, is mijn ideale loopbaan, de baan van mijn dromen)2 Waar? (moet ik zoeken naar een baan, wil ik werken en wonen)3 Hoe? (krijg ik een werkgever te spreken, over ik een sollicitatiegesprek, onder handel ik over het salaries, kom ik terecht waar ik wil)Bolles geeft een inspirerend en gedetailleerd plan om je carri of je leven te veranderen. Deze nieuwste editie bevat nieuwe opdrachten, geeft een analyse van de actuele situatie op de arbeidsmarkt en laat je uitvinden wat jouw competenties zijn. Want de meeste werkzoekers die hun droombaan niet kunnen vinden, fallen niet omdat ze te weinig informatie over de banenmarkt hebben maar te weinig informatie over zichzelf.Om Fortune te citeren: de Parachute is de gouden standard van de loopbaangidsen.Over eerdere edities:De kracht van Bolles is zijn persoonlijke coaching. Hij probeert de lezer zelfinzicht, zelfvertrouwen en zelfdiscipline bij te brengen zonder dat overigens met zoveel woorden te benoemen. de Volkskrant

Recensie(s)
NBD|Biblion recensie
'Welke kleur heeft jouw parachute?' is het best verkochte boek ter wereld over banen zoeken en het plannen van je carriere. Ook in Nederland wordt het boek veel gebruikt door outplacementbureaus en opleidingen personeel en arbeid. Het boek is humoristisch van toon; de auteur begint met vertellen hoe de gemiddelde banenzoeker te werk gaat en waarom dat lang niet altijd werkt. Vervolgens legt hij uit wat meer doeltreffende methodes zijn om een baan te zoeken. In het boek staan creatieve en uitdagende oefeningen om je vaardigheden, ervaring en ambities in kaart te brengen. De auteur biedt de lezer hiervoor het zogenoemde 'bloemschema' aan. Elk blaadje van de bloem moet 'ingevuld' worden. De onderwerpen van de blaadjes zijn: geografische omgeving; interessegebieden; sociale omgeving; waarden, doelen en doelstellingen; arbeidsomstandigheden; salaris en verantwoordelijkheden. Ook geeft de auteur aanwijzingen hoe je een cv kunt schrijven, een sollicitatiegesprek kunt voeren en kunt onderhandelen over het salaris, hoe en waar je naar banen kunt zoeken.

(NBD|Biblion recensie, Redactie)
  -Cicero- | Sep 17, 2011 |
geen besprekingen | voeg een bespreking toe
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (3)

Advies voor wie een (nieuwe) baan zoekt in economisch zware tijden. Deze geactualiseerde editie legt o.m. uit hoe je je netwerk optimaal benut en social media kunt inzetten bij je banenjacht. Ook gaat Bolles in op de emoties die opduiken bij werkloosheid.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.7)
0.5 1
1 6
1.5 1
2 33
2.5 3
3 85
3.5 11
4 101
4.5 13
5 79

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 205,148,601 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar