StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Houvast (2008)

door Harlan Coben

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
3,4691113,697 (3.69)66
Just how far parents will go to protect their kids? When their son Adam is implicated in the death of his classmate, Tia and Mike Baye install a sophisticated spy program on Adam's computer, and within days are jolted by a message from an unknown correspondent.
  1. 00
    Marked Man (an Alex Sedaka thriller) door David Kessler (hankreardon)
    hankreardon: Seems to have been renamed "Hello darkness my old friend" for some reason.
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 66 vermeldingen

Engels (102)  Spaans (3)  Nederlands (3)  Frans (2)  Duits (1)  Alle talen (111)
Toon 3 van 3
Hoe ver ga je om je kind te beschermen?

Tia en Mike Baye hadden nooit gedacht dat ze in een stel overbezorgde ouders zouden veranderen. maar hun tienerzoon Adam is ongewoon afwezig. En na de zelfmoord van zijn klasgenoot Spencer Hill zijn ze helemaal bezorgd. Ze installeren een programma op Adams computer waarmee ze zijn e-mail kunnen lezen op iedere andere computer, en al na enkele dagen worden ze opgeschrikt door een e-mail van een bekende afzender: 'Hou je gedeisd en alles komt goed'.

Terwijl Betsy Hill een website voor haar zoon bekijkt, samengesteld door zijn klasgenoten, valt haar oog op een foto die lijkt te zijn gemaakt op de avond van zijn zelfmoord. Spencer was niet alleen... Betsy meent Adam Baye te herkennen op de foto - en als die vervolgens wordt vermist, voorspelt dit weining goeds.
  Anne-Rose | Mar 4, 2012 |
Twee vrouwen worden op gruwelijke wijze vermoord door wat een seriemoordenaar lijkt. Enkele maanden nadat zijn vriend zelfmoord heeft gepleegd, loopt een 16-jarige jongen weg van huis, en een stel ouders doet verwoede pogingen om een nierdonor voor hun zoon te vinden. Met deze drie ingrediënten, die ogenschijnlijk los van elkaar staan, weeft de auteur een spannend verhaal met een zinderend en scherpzinnig plot waarin de fan van Coben de meester herkent. De schrijver zadelt zijn lezer op met een aantal niet te beantwoorden vragen: hoever gaat het recht op privacy van hun tienerkinderen, en is de maatschappij wel in staat de gevolgen van e-mailgebruik en chatrooms te overzien? Een verontrustend antwoord is dat ouders helaas niet in staat zijn hun kinderen afdoende te beschermen. Daarnaast is het een roman met razendsnelle ontwikkelingen, volwaardige en geloofwaardige personages in de omgeving waar de schrijver zich thuisvoelt, New Jersey, aan de rand van New York, een locatie die extra gevaren met zich meebrengt.
  leestgraag | Nov 16, 2011 |
Spannend boek met divese verhaallijnen die uiteindelijk bij elkaar komen: de zoektocht naar Adam door Mike (arts) en Tia (advocate) met de farmafeestjes, de dood van 2 mensen om een video van mr. Lewingston, Muse als vrouwelijke hoofdinspecteur en een idioot die na de dood van zijn vrouw Cassandra volledig doorslaat. Thema: hoe ver ga je in de opvoeding van je kinderen? ( )
  jose23nl | May 9, 2010 |
Toon 3 van 3
geen besprekingen | voeg een bespreking toe
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
In loving memory of my children's four grandparents:

Carl and Corky Coben

Jack and Nancy Armstrong

We miss all of you very much
Eerste woorden
Marianne was aan haar derde tequila en dacht na over aar eindeloze inzet om de laatste goede dingen van haar waardeloze leven om zeep te helpen toen de man naast haar uitriep: 'Luister, meisjes, de schepping en de evolutie zijn volledig compatibel.'
Citaten
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

Just how far parents will go to protect their kids? When their son Adam is implicated in the death of his classmate, Tia and Mike Baye install a sophisticated spy program on Adam's computer, and within days are jolted by a message from an unknown correspondent.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Tia en Mike Baye hadden nooit gedacht dat ze in een stel overbezorgde ouders zouden veranderen. Maar hun tienerzoon Adam is ongewoon afwezig. En na de zelfmoord van zijn klasgenoot Spencer Hill zijn ze helemaal bezorgd. Ze installeren een programma op Adams computer en al na enkele dagen worden ze opgeschrikt door een e–mail van een onbekende afzender: Hou je gedeisd en alles komt goed. Terwijl Betsy Hill een website voor haar zoon bekijkt, samengesteld door zijn klasgenoten, valt haar oog op een foto die lijkt te zijn gemaakt op de avond van zijn zelfmoord. Spencer was niet alleen, Betsy meent Adam Baye te herkennen op de foto en als die vervolgens vermist wordt, voorspelt dit weinig goeds. Tia en Mike Baye zullen voor zichzelf de vraag moeten beantwoorden: wil je echt álles van je kinderen weten? |zsb08|
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.69)
0.5 1
1 9
1.5 2
2 44
2.5 13
3 233
3.5 71
4 290
4.5 27
5 138

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,767,235 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar