StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Barsten in de muur (1990)

door Emily Rodda

Andere auteurs: Zie de sectie andere auteurs.

Reeksen: Finders Keepers/The Time Keeper (1)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
1622168,315 (3.96)5
Wat zou jij doen als je een miljoen had? Patrick heeft allang beslist dat hij een computer zal kopen, met veel spelletjes. Maar de enige keer dat Patrick achter een computer zit, is als hij na schooltijd stiekem een computerwinkel binnengaat. Als hij boft en de verkoper druk bezig is met klanten, kan hij snel een spelletje spelen. Op een middag gebeurt er iets vreemds. Eerst wordt het scherm plotseling helemaal zwart. Dan verschijnt er een uitnodiging om mee te doen met "Wie 'm vindt, mag 'm houden", een televisie-spelshow met voor miljoenen aan prijzen. Om mee te doen hoef je alleen maar zaterdag om tien uur naar kanaal 8 te kijken. Maar waar Patrick woont heb je dat kanaal niet en kun je die show niet ontvangen. Als hij het thuis vertelt, gelooft niemand hem. Is het nu echt of niet? Op zaterdagochtend om tien uur besluit Patrick om daar zelf achter te komen...… (meer)
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 5 vermeldingen

Toon 2 van 2
You know when you lose something and look away and then turn back and it is right in front of you, well this book explains that phenomena. An invisible wall sits between our universe and the next and whilst we cannot see it, they can, so have employed guards to patrol it. Occasionally an item, a set of keys, for instance will fall through the wall, at which point a guard will pick it up and shove it back through.

A young boy named Patrick is invited to participate in inter dimensional game show that helps reunite people with their beloved lost items. Travelling back and forth, he must find the item and get it to show if he is ever to get back home.

Part of a series and one I remember really fondly ( )
  areadingmachine | Aug 19, 2014 |
Full review at http://thebookshelfgargoyle.wordpress.com/2013/05/23/retro-reading-finders-keepe...

This is a great little blast from the past - a tight story with engaging characters. I'd recommend it for any kid who has an adventurous spirit.

( )
  BruceGargoyle | Oct 20, 2013 |
Toon 2 van 2

» Andere auteurs toevoegen

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Emily Roddaprimaire auteuralle editiesberekend
Young, NoelaIllustratorSecundaire auteursommige editiesbevestigd

Onderdeel van de reeks(en)

Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
For Narelle Spencer, with love
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

Wat zou jij doen als je een miljoen had? Patrick heeft allang beslist dat hij een computer zal kopen, met veel spelletjes. Maar de enige keer dat Patrick achter een computer zit, is als hij na schooltijd stiekem een computerwinkel binnengaat. Als hij boft en de verkoper druk bezig is met klanten, kan hij snel een spelletje spelen. Op een middag gebeurt er iets vreemds. Eerst wordt het scherm plotseling helemaal zwart. Dan verschijnt er een uitnodiging om mee te doen met "Wie 'm vindt, mag 'm houden", een televisie-spelshow met voor miljoenen aan prijzen. Om mee te doen hoef je alleen maar zaterdag om tien uur naar kanaal 8 te kijken. Maar waar Patrick woont heb je dat kanaal niet en kun je die show niet ontvangen. Als hij het thuis vertelt, gelooft niemand hem. Is het nu echt of niet? Op zaterdagochtend om tien uur besluit Patrick om daar zelf achter te komen...

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.96)
0.5
1
1.5
2 1
2.5 1
3 2
3.5
4 5
4.5
5 5

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,466,445 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar