StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Promise me door Harlan Coben
Bezig met laden...

Promise me (origineel 2006; editie 2006)

door Harlan Coben

Reeksen: Myron Bolitar (8)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
3,277764,017 (3.69)53
Fiction. Suspense. Thriller. HTML:The bestselling author and creator of the hit Netflix drama The Stranger reveals the deadly consequences that can be born of the best intentions.
 
As the school year winds down, Myron Bolitar is determined to help keep his friendsâ?? children safe from the dangers of drinking and driving. So he makes two neighborhood girls promise him that if they are ever in a bind but are afraid to call their parents, they must call him. Several nights later, the call comes at two a.m. The next day, a girl is missing and Myron is the last person who saw her. Racing to find her before sheâ??s gone forever, Myron must outrun his own troubled past and decide once and for all who he is and what he will stand up… (meer)
Lid:joannalongbourne
Titel:Promise me
Auteurs:Harlan Coben
Info:London : Orion, 2006.
Verzamelingen:Read in 2011
Waardering:***
Trefwoorden:Mystery

Informatie over het werk

Loftet door Harlan Coben (2006)

  1. 20
    Atlantis Ontdekt door Clive Cussler (Bjoernelv)
    Bjoernelv: Humorous actionthrillers, both the Myron Bolitar-series and the Dirk Pitt-series are extremely exciting and fun readings! :-)
  2. 00
    Jachtveld door Lee Child (fleagirl)
    fleagirl: Big tough-guy with heart of tarnished gold, has knack for getting himself into trouble while getting others out.
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 53 vermeldingen

Engels (61)  Spaans (5)  Nederlands (4)  Frans (2)  Italiaans (1)  Catalaans (1)  Duits (1)  Alle talen (75)
Toon 4 van 4
Myron Bolitar laat de dochter van een vriend beloven te bellen als ze ooit een lift nodig heeft en ze haar ouders niet kan bereiken. Hij belooft op zijn beurt dat hij Aimee altijd en overal zal komen ophalen. Een paar dagen later belt ze hem al, en midden in de nacht stapt Myron in zijn auto om Aimee bij een vriendin af te zetten.Maar de volgende dag staan haar ouders voor zijn deur: Aimee wordt vermist en Myron is de laatste die haar heeft gezien. Om zijn onschuld te bewijzen zet Myron alles op alles om Aimee te vinden voor het te laat is. Maar zijn verleden laat hem niet met rust...
  Lin456 | Oct 20, 2020 |
Dochter (tiener) van beste vriend verdwenen ( )
  delinde | Jun 19, 2015 |
Zes jaar. zo lang is het geleden dat Myron Bolitar voor het laatst de held heeft uitgehangen. Hij heeft zes jaar niet gevochten, geen pistool vastgehouden. Niet een keer heeft hij Win, nog altijd de gevaarlijkste man die hij kent, om hulp hoeven vragen. Maar aan dit alles komt een eind door een belofte.

Myron laat de dochter van een vriend beloven te bellen als ze ooit een lift nodig heeft en haar ouders niet kan bereiken. Hij zal Aimee altijd en overal komen ophalen. Enkele dagen later komt ze deze belofte al na, en midden in de nacht stapt Myron in zijn auto om haar bij een vriendin af te zetten. Maar de volgende dag staan haar ouders voor zijn deur, Aimee wordt vermist en Myron is de laatste persoon die haar heeft gezien.

Om zijn onschuld te bewijzen zet Myron alles op alles om Aimee te vinden voor het te laat is. Maar zijn verleden laat hem niet met rust ....
  Anne-Rose | Aug 31, 2013 |
Mijn mening:

Ik vind het verhaal erg mooi en apart geschreven. Helaas gaat mr. Coben heel vaak over van de hak op de tak. Dus hij gaat meteen verder in een andere situatie met andere mensen. Hieraan ergerde ik me af en toe wel eens aan in het boek. Ook vond ik sommige karakters een beetje raar in het boek, het voelde niet alsof die het nou echt tot een verhaal maakten. Afgezien van dit is het wel een heel mooi verhaal met verrassende wendingen. Vooral het einde had ik toch niet zo verwacht. Wel het lezen waard. ( )
  nightvamp | Nov 1, 2009 |
Toon 4 van 4
geen besprekingen | voeg een bespreking toe

» Andere auteurs toevoegen (15 mogelijk)

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Coben, Harlanprimaire auteuralle editiesbevestigd
Busk, SisselVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Callegari, AlessandraVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd

Onderscheidingen

Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
For Charlotte, Ben, Will and Eve. You're a handful, but you will always be my world.
Eerste woorden
Het vermiste meisje - ze was diverse keren in het nieuws geweest, elke keer met diezelfde doorsnee schoolfoto met een regenboog als achtergrond, het haar van het meisje te steil, haar glimlach te onzeker, en dan een abrupte overgang naar de bezorgde ouders in de voortuin, omringd door persmensen met microfoons, mama in tranen en papa die met trillende onderlip een verklaring voorlas - dat meisje, het vermiste meisje, was Edna Skylar net voorbijgelopen.
Citaten
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

Fiction. Suspense. Thriller. HTML:The bestselling author and creator of the hit Netflix drama The Stranger reveals the deadly consequences that can be born of the best intentions.
 
As the school year winds down, Myron Bolitar is determined to help keep his friendsâ?? children safe from the dangers of drinking and driving. So he makes two neighborhood girls promise him that if they are ever in a bind but are afraid to call their parents, they must call him. Several nights later, the call comes at two a.m. The next day, a girl is missing and Myron is the last person who saw her. Racing to find her before sheâ??s gone forever, Myron must outrun his own troubled past and decide once and for all who he is and what he will stand up

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Zes jaar. Zo lang is het geleden dat Myron Bolitar voor het laatst de held heeft uitgehangen. Hij heeft zes jaar niet gevochten, geen pistool vastgehouden. Niet een keer heeft hij Win, nog altijd de gevaarlijkste man die hij kent, om hulp hoeven vragen. Maar aan dit alles komt een eind door een belofte.
Myron laat de dochter van een vriend beloven te bellen als ze ooit een lift nodig heeft en haar ouders niet kan bereiken. Hij zal Aimee altijd en overal komen ophalen. Enkele dagen later komt ze deze belofte al na, en midden in de nacht stapt Myron in zijn auto om haar bij een vriendin af te zetten. Maar de volgende dag staan haar ouders voor zijn deur, Aimee wordt vermist en Myron is de laatste persoon die haar heeft gezien. Om zijn onschuld te bewijzen zet Myron alles op alles om Aimee te vinden voor het te laat is. Maar zijn verleden laat hem niet met rust...
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.69)
0.5
1 9
1.5 1
2 36
2.5 15
3 184
3.5 55
4 246
4.5 20
5 113

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,909,822 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar