StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Het zoete gif (1997)

door Faye Kellerman

Andere auteurs: Zie de sectie andere auteurs.

Reeksen: Peter Decker & Rina Lazarus (10)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
9991820,576 (3.74)9
A gunman walks into a Los Angeles restaurant and opens fire. He kills 13 people and wounds 30, then apparently commits suicide. Apparently, because as Lieutenant Peter Decker discovers, other shots were fired, coming from a different direction.
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 9 vermeldingen

Engels (15)  Nederlands (2)  Duits (1)  Alle talen (18)
Toon 2 van 2
NIEMAND LETTE OP HEM.
Niet Wendy Culligan, die druk bezig was peperdure appartementen aan te prijzen aan een zestal japanse zakenmensen. De Japanners hadden meer belangstelling voor haar achterwerk dan voor huizen, maar Wendy deed niettemin geduldig haar verhaal over bijbehorende service, adembenemende uitzichten, automatisch hernieuwbare hypotheken en gunstige doorverkoopprijzen.
Ze leunde naar voren en gunde hun een blik in haar blouse terwijl ze een forse garnaal aan haar vork spietste van de schaal met voorgerechten, die behalve garnalen een keur van oesters, zeeoor, zalm en rauwe sashimi van zee-egel bevatte; vooral de sashimi ging er bij de Aziaten grif in - ze schenen te denken dat ze daar viriel van werden.
Mannen - ongeacht ras, religie of huidkleur - dachten alleen maar aan seks. Zij zat hier om een eerlijke boterham te verdienen, terwijl die lui wriemelende dingen in hun mond staken, wegspoelden met sake en suggestief hun tong langs hun lippen lieten glijden.
Maar wat moest je, als arme loonslaaf?
Diep in haar hart moest Wendy toegeven dat Brenda, haar bazin, zich erg gul had getoond door juist hier een tafel te reserveren. Estelle's was een fantastisch mooi restaurant - een en al zilver, kristal en kaarslicht. Antieke mahoniehouten dressoirs en ladenkasten stonden tegen muren die bekleed waren met chic, hemelsblauw, oosters zijdebehang. Op iedere tafel prijkte een exotisch bloemstuk van gigantische lelies, geïmporteerde orchideeën of tweekleurige rozen, die heerlijk geurden zonder bedwelmend te werken. De stoelen waren bekleed met een zijdeachtige stof en zaten nog lekker ook. Zelfs de bar maakte een smaakvolle indruk met die pluchen barkrukken, spiegels van rookglas en glanzende walnoten muurpanelen, het geheel sfeervol verlicht met Tivoli-lampen.
Wendy voelde zich alsof ze in een paleis te gast was en snapte niet waarom prinses Di van haar broodwinning was gescheiden. Wat maakte het uit dat prins Charles er een ander op na hield en een tampon in haarjeweet-wel wilde zijn? (De griezel!) Wendy zou zich dat rustig laten aanleunen, zolang de koningin de ponden en pennies maar liet binnenstromen.
  Anne-Rose | Nov 24, 2016 |
Een gewapende man loopt een trendy restaurant in Los Angeles binnen en veranderd het binnen enkele in een slachthuis. Ondanks zijn meer dan twintig dienstjaren is rechercheur Peter Decker goschokt bij het zien van alle doden en gewonden. De schutter blikt voormalig barkeeper Harlan Manz te zijn. De media schilderen hem af als eenzame psychopaat, maar Decker vertrouwt de zaak niet. Zou er een andere verklaring kunnen zijn? Een andere moordenaar? ( )
  tantanel | Mar 31, 2008 |
Toon 2 van 2
geen besprekingen | voeg een bespreking toe

» Andere auteurs toevoegen (13 mogelijk)

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Faye Kellermanprimaire auteuralle editiesberekend
Exley, JonathanAuthor photoSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

A gunman walks into a Los Angeles restaurant and opens fire. He kills 13 people and wounds 30, then apparently commits suicide. Apparently, because as Lieutenant Peter Decker discovers, other shots were fired, coming from a different direction.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.74)
0.5
1
1.5 1
2 3
2.5 3
3 45
3.5 15
4 44
4.5 2
5 28

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 202,661,126 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar