StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Onder het mes (1990)

door Tess Gerritsen

Reeksen: Mills & Boon Intrigue (61)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
4421256,403 (3.53)10
For David Ransom, it begins as an open-and-shut case. Malpractice. As attorney for a grieving family, he's determined to hang a negligent doctor. Then Dr. Kate Chesne storms into his office, dating him to seek out the truth - that she's being framed. First, it was Kate's career that was in jeopardy. Then, when another body is discovered, David begins to believe her. Suddenly, it's much more. Somewhere in the Honolulu hospital, a killer walks freely among patients and staff. And now David finds himself asking the same questions Kate is desperate to have answered. Who is next? And why?… (meer)
Geen
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 10 vermeldingen

Engels (9)  Nederlands (3)  Alle talen (12)
Toon 3 van 3
'Dat was het De hartmassage kan gestopt worden.'

Het gebeurt niet elke dag dat er een collega voor je ligt op de operatietafel, dus is anesthesist Kate Chesne onwillekeurig nog zorgvuldiger dan anders. Niet dat ze zich zorgen maakt; Ellen O'Brien is jong en gezond, en de ingreep is niet gevaarlijk. Ze is dan ook verbijsterd wanneer Ellen tijdens de operatie overlijdt en zijzelf wordt beschuldigd van nalatigheid. Ze weet zeker dat ze geen fouten heeft gemaakt - wat is er dan wél gebeurd?

David Ransom verdient al jaren zijn geld met het voor het gerecht slepen van artsen die medische fouten hebben gemaakt. De zaak van Kate Chesne is simpel: alle bewijs is tegen haar. Als Kate hem persoonlijk probeert te overtuigen van haar onschuld, is hij dan ook niet onder de indruk.

Maar dan valt er een tweede dode, en een derde...
  Vysoka | Aug 1, 2015 |
Had niet zoveel verwacht van deze romantische thriller, maar het bleek een echte meevaller. Het was best spannend en aangenaam romantisch. Wat kleine onwaarschijnlijkheden zie ik maar door de vingers. Heerlijk boekje voor zomerse avonden. ( )
  Carolien70 | May 13, 2011 |
Ik ben echt aangenaam verrast door dit boek van Tess Gerritsen. Spannend en romantisch. Echt heerlijk zomerleesvoer. Ik heb zelfs een traantje gelaten. ( )
  connie53 | Aug 22, 2010 |
Toon 3 van 3
geen besprekingen | voeg een bespreking toe
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
To my mother and father
Eerste woorden
Godallemachtig , dat het verleden je zó kon blijven achtervolgen!
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

For David Ransom, it begins as an open-and-shut case. Malpractice. As attorney for a grieving family, he's determined to hang a negligent doctor. Then Dr. Kate Chesne storms into his office, dating him to seek out the truth - that she's being framed. First, it was Kate's career that was in jeopardy. Then, when another body is discovered, David begins to believe her. Suddenly, it's much more. Somewhere in the Honolulu hospital, a killer walks freely among patients and staff. And now David finds himself asking the same questions Kate is desperate to have answered. Who is next? And why?

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Het gebeurt niet elke dag dat er een collega op de operatietafel ligt, dus is anesthesist Kate Chesne onwillekeurig nóg zorgvuldiger dan anders. Niet dat ze zich zorgen maakt; Ellen O'Brien is jong en gezond, en de ingreep is niet gevaarlijk. Ze is dan ook verbijsterd wanneer Ellen tijdens de operatie overlijdt en zijzelf wordt beschuldigd van nalatigheid. Ze weet zeker dat ze geen fouten heeft gemaakt wat is er dan wél gebeurd?
David Ransom verdient al jaren zijn geld met het voor het gerecht slepen van artsen die medische fouten hebben gemaakt. De zaak van Kate Chesne is simpel: alle bewijs is tegen haar. Wanneer Kate hem persoonlijk probeert te overtuigen van haar onschuld, is hij dan ook niet onder de indruk. Maar dan valt er een tweede dode, en een derde...
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.53)
0.5
1 2
1.5 1
2 7
2.5 1
3 22
3.5 13
4 19
4.5
5 15

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,803,090 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar