StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Een echo in de tijd (2009)

door Diana Gabaldon

Reeksen: De reiziger (7)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingDiscussies / Aanhalingen
6,3141741,529 (4.25)2 / 211
As battle-scarred Jamie Fraser and his twentieth-century time-travelling wife Claire Randall flee from North Carolina to the high seas during the American Revolution, they encounter privateers and ocean battles. Meanwhile in the relative safety of the 20th century Brianna (Claire and Jamie's daughter) and Roger MacKenzie, Brianna's husband, search for clues not only to Claire's fate--but to their own fate in the Highlands.… (meer)
Onlangs toegevoegd doorbesloten bibliotheek, CJHaveman, BCarroll, LTSandboxPelican, AmandaGiboney, BananaMoe7, VHJones2, sarahb86, Poppies, KristinKrout
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

» Zie ook 211 vermeldingen

Engels (164)  Spaans (3)  Nederlands (3)  Duits (1)  Zweeds (1)  Alle talen (172)
Toon 3 van 3
Ik was gewaarschuwd dat deel 7 van de Reiziger serie misschien wel een teleurstelling zou kunnen worden. Nou, een teleurstelling is een groot woord, maar het boek was zeker niet zo pakkend als de eerste 6 delen. Toch ben ik blij ook dit deel te hebben gelezen en ben benieuwd hoe het verder gaat met Claire en Jamie. ( )
  Blogletter | Sep 27, 2011 |
Het eerste boek in deze serie dat ik niet met plezier gelezen heb. Het verhaal dreef bij tijden wel erg ver af van Jamie en Claire. Na de eerste paar hoofdstukken ben ik een paar Lord John boeken gaan lezen in een poging erachter te komen wie wat waar was. Maar zelfs daarna vond ik de verschillende verhaallijnen in dit boek verwarrend en bij tijden erg langdradig.
Ik heb de eerste 6 delen redelijk snel na elkaar gelezen, misschien dat er voor mij te veel tijd zat tussen deel 6 en 7. Ik was mijn gevoel voor het verhaal kwijtgeraakt in de tussenliggende jaren.
Ik kijk wel uit naar het laatste deel in deze serie en ik hoop dat ik daarin beloond word voor het doorworstelen van dit deel. ( )
  Boekenbeestje | Apr 22, 2010 |
2010: Een nieuwe Gabaldon! En zoals altijd heerlijk om te lezen. Een hernieuwde kennismaking van Claire en Jamie, Roger en Brianna. Veel verhaallijnen die weer mooi bij elkaar komen, maar genoeg losse draden om mij heel nieuwsgierig te maken naar deel 8.

2016: Bij herlezing 6 jaar later en omdat ik nu de boeken allemaal achter elkaar lees, ga ik toch een beetje hoger zitten in mijn beoordeling. Een 9 voor mij dit keer. ( )
  connie53 | Feb 2, 2010 |
Toon 3 van 3
geen besprekingen | voeg een bespreking toe
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Verwante films
Motto
Proloog - Het lichaam is verbazend flexibel. De geest zelfs nog meer. Maar er zijn dingen waarvan je niet terugkeert. Denk je, a nighean? Zeker, het lichaam raakt gemakkelijk verminkt, en de geest kan beschadigd raken - en toch heeft een mens iets in zich wat nooit kapotgaat.
Opdracht
Voor al mijn brave honden: Penny Louise, Tipper John, John, Flip, Archie en Ed, Tippy, Spots, Emily, Ajax, Molly, Gus, Homer en JJ
Eerste woorden
Het hoofd van de piraat was verdwenen.
Citaten
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

As battle-scarred Jamie Fraser and his twentieth-century time-travelling wife Claire Randall flee from North Carolina to the high seas during the American Revolution, they encounter privateers and ocean battles. Meanwhile in the relative safety of the 20th century Brianna (Claire and Jamie's daughter) and Roger MacKenzie, Brianna's husband, search for clues not only to Claire's fate--but to their own fate in the Highlands.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Een echo in de tijd is het zevende deel in de geliefde Reiziger-serie van Diana Gabaldon. In deze serie vertelt Diana Gabaldon het verhaal van Claire Randall, die in 1945 de naoorlogse hereniging met haar man Frank viert met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Daar laat de jonge Schot Jamie Fraser haar kennismaken met echte, vurige passie en een zo allesomvattende liefde dat Claire verscheurd wordt tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Voormalig jakobijn en rebel Jamie Fraser weet drie dingen over de Amerikaanse opstand: de Amerikanen zullen winnen - hoewel het daar in 1778 nog niet naar uitziet; tot het winnende kamp behoren betekent nog niet dat hij het er levend af zal brengen; en hij sterft liever dan zijn zoon tegen te komen op het slagveld. Claire weet dat de prijs die de Amerikanen voor de overwinning zullen betalen hoog zal zijn en ze is vastbesloten ervoor te zorgen dat Jamies leven daar niet bij hoort...
Haiku samenvatting

LibraryThing-Auteur

Diana Gabaldon is een LibraryThing auteur: een auteur die zijn persoonlijke bibliotheek toont op LibraryThing.

profielpagina | auteurspagina

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (4.25)
0.5 1
1 13
1.5 1
2 33
2.5 7
3 161
3.5 45
4 438
4.5 56
5 617

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,459,227 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar