StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Naaste familie (1997)

door Deborah Moggach

Andere auteurs: Zie de sectie andere auteurs.

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
645408,441 (3.75)3
This is Deborah Moggach writing at the top of her form. With a rich cast of characters you can almost touch, Close Relations provides a profound and brilliant insight into the heart of family life and the way we live, or try to survive, today.
Geen
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 3 vermeldingen

Nederlands (3)  Engels (2)  Alle talen (5)
Toon 3 van 3
Ooit in een ver verleden gekocht naar aanleiding van de tv-serie die van dit boek is gemaakt. Een ingewikkeld familie verhaal. Een ouder echtpaar met 3 volwassen dochters. Een dochter heeft een op het eerste oog volmaakt huwelijk, compleet met een mooi huis en een knappe kinderen. De middelste dochter heeft een affaire met haar getrouwde baas. De jongste dochter keert terug van haar vrijwilligerswerk in Afrika en zo is iedereen weer thuis. Dan krijgt de vader een hartaanval die hij gelukkig overleeft, maar na zijn herstel begint hij aan een relatie met zijn jonge verpleegster April. En dan begint het leven rond de zussen ook te verkruimelen. Hun moeder heeft geen idee wat ze moet doen zonder haar man en dat brengt de zussen bij elkaar om voor hun moeder te zorgen. Goed geschreven, maar een beetje veel drama voor een boek. ( )
  connie53 | Jul 21, 2020 |
boeiende familie-roman, niet herkenbaar in die zin dat ik eigen ervaringen heb, maar het deed me wel wat om het te lezen. Een goed boek ( )
  inezz | Feb 14, 2011 |
De drie Engelse zusjes Hammond zijn ieder hun eigen weg gegaan. Louise, de oudste, woont met echtgenoot en twee puberkinderen in het landelijke Beaconsfield en leidt een op het oog volmaakt huisvrouwenbestaan. Prudence maakt carrière in de uitgeverswereld en onderhoudt een gepassioneerde relatie met haar getrouwde baas. En Maddy, het buitenbeentje, ontmoet een hovenierster en raakt tot over haar oren verliefd. Dan krijgt hun vader een hartaanval en hij gaat ervandoor met een jonge verpleegster. De zusjes zien zich ineens geconfronteerd met de pijn van Dorothy, hun moeder, om haar gebroken huwelijk. De scheiding zet bovendien een aantal dramatische ontwikkelingen in gang die voor alle familieleden verregaande gevolgen heeft. ( )
  tantanel | Nov 21, 2008 |
Toon 3 van 3
geen besprekingen | voeg een bespreking toe

» Andere auteurs toevoegen

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Deborah Moggachprimaire auteuralle editiesberekend
Herik, Marga van denVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Voor Kate Harwood
Eerste woorden
Had je iets op te knappen?
Citaten
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

This is Deborah Moggach writing at the top of her form. With a rich cast of characters you can almost touch, Close Relations provides a profound and brilliant insight into the heart of family life and the way we live, or try to survive, today.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
De drie Engelse zusjes Hammond zijn ieder hun eigen weg gegaan. Louise, de oudste, woont met echtgenoot en twee puberkinderen in het landelijke Beaconsfield en leidt een op het oog volmaakt huisvrouwenbestaan. Prudence maakt carrière in de uitgeverswereld en onderhoudt een gepassioneerde relatie met haar getrouwde baas. En Maddy, het buitenbeentje, ontmoet een hovenierster en raakt tot over haar oren verliefd.

Dan krijgt hun vader een hartaanval en hij gaat ervandoor met een jonge verpleegster. De zusjes zien zich ineens geconfronteerd met de pijn van Dorothy, hun moeder, om haar gebroken huwelijk. De scheiding zet bovendien een aantal dramatische ontwikkelingen in gang die voor alle familieleden verregaande gevolgen heeft.
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.75)
0.5
1
1.5
2
2.5
3 2
3.5 5
4 3
4.5 1
5 1

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 203,240,170 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar