StartGroepenDiscussieVerkennenTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.
Hide this

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

De Delta deceptie (2001)

door Dan Brown

Andere auteurs: Zie de sectie andere auteurs.

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
18,646240191 (3.33)143
Verraders. - Als de NASA een spectaculaire vondst op de Noordpool doet, ontdekt een analiste dat er een luchtje aan zit..
Onlangs toegevoegd doorSaphira81, Libby272008, Kamour, ElectricJohn, besloten bibliotheek, Ivanvasvc, JaimiHP, Arina8888, richfrasco
 1. 51
  Het Juvenalis dilemma door Dan Brown (wolfjack)
 2. 10
  Ice Hunt door James Rollins (Scottneumann)
 3. 00
  The Rossler Foundation Mysteries Books 1-4 door JC Ryan (JenniferRobb)
 4. 00
  The American Mission door Matthew Palmer (volantaris)
  volantaris: Both books are high stakes thrillers that whose writing seems fairly similar. Both are enjoyable reads and have those plot twists and interesting turns.
 5. 11
  The Terror door Dan Simmons (Scottneumann)
 6. 00
  IJsgrens door Douglas Preston (Scottneumann)
 7. 00
  Sterfkou door Lincoln Child (Scottneumann)
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 143 vermeldingen

Engels (202)  Duits (10)  Nederlands (8)  Frans (5)  Italiaans (4)  Portugees (Portugal) (4)  Spaans (2)  Portugees (Brazilië) (1)  Hongaars (1)  Fins (1)  Zweeds (1)  Alle talen (239)
1-5 van 8 worden getoond (volgende | toon alle)
Het verhaal houd je van bij de start in de ban. Het doet zeker in het begin aan als een spannende jeugdroman maar dan ééntje waar de spanning op meesterlijke wijze wordt in opgebouwd. Dan Brown laat in dit werk zijn magie zien, een gave die je even laat wegdromen in een andere leven. Inhoudelijk worden wetenschappelijke feiten vermengd met fictie zodat het verhaal altijd geloofwaardig blijft. Als je enkele uren wil genieten is dit werk zeker aan te raden. ( )
  Gert_Van_Bunderen | May 30, 2019 |
Het vierde boek van onze vriend, na 2 super boeken, een minder derde boek, was de Delta Deceptie absoluut geen deceptie. Prima spanning van begin tot eind. Langzaam opbouwend en een grandioos slot. Zo lees ik ze graag! ( )
  levensnevel | Apr 26, 2010 |
Een NASA-satelliet doen een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. President Zach Herney vraagt Rachel Sexton, analiste bij de inlichtingendienst NRO, na te gaan of de vondst authentiek is. Eenmaal op de Noordpool blijkt er meer aan de hand te zijn. ( )
  biebfilmpie | Sep 30, 2009 |
Ik vond het een spannend boek. Het was wel even wennen dat er geen paus of geloof of kunstenaar in voorkwam. Hiervoor had ik de Da Vinci Code en Het Bernini Mysterie gelezen. Een heel ander soort boeken.
  remona1980 | Jul 28, 2009 |
Onder het poolijs ligt iets wat de wereld voorgoed kan veranderen?

Een NASA-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt in zicht.

De president vraagt Rachel Sexton, analiste bij de inlichtingendienst NRO, na te gaan of de vondst authentiek is. In allerijl vertrekt ze naar het noordpoolgebied om het werk van een team wetenschappers, onder wie de charismatische oceanograaf Michael Tolland, te controleren.

Maar na Rachels aankomst neemt de zaak een onverwachte wending. Het ?bewijs? lijkt minder rotsvast dan gedacht. Voor de president gewaarschuwd kan worden, begint een nachtmerrie op het poolijs. Een speciale eenheid maakt werk van zijn missie: kost wat kost voorkomen dat de waarheid uitkomt? ( )
  Juliette2701 | Aug 12, 2007 |
1-5 van 8 worden getoond (volgende | toon alle)
It's an excellent thriller a big yet believable story unfolding at breakneck pace, with convincing settings and just the right blend of likable and hateful characters. He's also done his research, folding in sophisticated scientific and military details that make his plot far more fulfilling than the norm.
toegevoegd door Shortride | bewerkPublishers Weekly (Sep 10, 2001)
 

» Andere auteurs toevoegen (30 mogelijk)

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Dan Brownprimaire auteuralle editiesberekend
Frezza Pavese, PaolaVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Pavese, LeonardoVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Poe, RichardVertellerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Sappinen, Jorma-VeikkoVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Prijzen en eretitels
Informatie uit de Russische Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Motto
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
If this discovery is confirmed, it will surely be one of the most stunning insights into our universe that science has ever uncovered. Its implications are as far-reaching and awe-inspiring as can be imagined. Even as it promises answers to some of out oldest questions, it poses still others even more fundamental.
-President Bill Clinton, in a press conference following a discovery known as ALH84001 on August 7, 1996
Opdracht
Eerste woorden
Death, in this forsaken place, could come in countless forms.
De dood kon op deze verlaten plek in vele gedaanten komen.
Citaten
Als deze ontdekking juist blijkt te zijn, vormt die ongetwijfeld een van de belangrijkste bijdragen aan onze kennis van het heelal die de wetenschap ooit heeft geleverd. De consequenties zijn ontzagwekkend en verreikend. En terwijl enkele van onze oudste vragen nu lijken te worden beantwoord, worden er ook nieuwe, nog fundamentelere opgeworpen.

- President Bill Clinton op 07 augustus 1997, in een persconferentie naar aanleiding van een ontdekking die wordt aangeduid als ALH84001
Laatste woorden
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Gangbare DDC/MDS
Canonical LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

Verraders. - Als de NASA een spectaculaire vondst op de Noordpool doet, ontdekt een analiste dat er een luchtje aan zit..

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
In De Delta Deceptie besteedt Dan Brown opnieuw aandacht aan een schimmige geheime dienst. Deze National Reconnaissance Office is nauw verweven met de beroemde ruimtevaartorganisatie nasa.

Een nasa-satelliet doet een opzienbarende ontdekking op de Noordpool. Dat is een opsteker voor de ruimtevaartorganisatie, die al tijden onder vuur ligt. Ook voor president Zach Herney betekent de vondst goed nieuws: een tweede termijn in het Witte Huis lijkt in zicht.

De president vraagt Rachel Sexton, analiste bij de inlichtingendienst NRO, na te gaan of de vondst authentiek is. In allerijl vertrekt ze naar het noordpoolgebied om het werk van een team wetenschappers, onder wie de charismatische oceanograaf Michael Tolland, te controleren.

Maar na Rachels aankomst neemt de zaak een onverwachte wending. Het 'bewijs' lijkt minder rotsvast dan gedacht. Voor de president gewaarschuwd kan worden, begint een nachtmerrie op het poolijs. Een speciale eenheid maakt werk van zijn missie: koste wat kost voorkomen dat de waarheid uitkomt...
Haiku samenvatting

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.33)
0.5 21
1 219
1.5 41
2 635
2.5 117
3 1614
3.5 221
4 1386
4.5 70
5 639

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 166,195,984 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar