StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

Bezig met laden...

Hét breinboek

door Rita Carter

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingDiscussies
331378,468 (4.34)Geen
Combining the latest findings from the field of neuroscience with expert text and state-of-the-art illustrations, "The Human Brain Book" is a complete guide to the one organ in the body that makes each person a unique individual. Includes an interactive DVD.
Geen
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

Engels (2)  Nederlands (1)  Alle talen (3)
Fantastisch geillustreerd boek wat de stand van zaken inzake hersenonderzoek illustreert en toelicht. Een must. Zoonlief vindt het 'vet cool'. 256 pages, completer kan niet. Een must have. ( )
  sjjk | Mar 25, 2010 |
geen besprekingen | voeg een bespreking toe
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Belangrijke plaatsen
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Opdracht
Eerste woorden
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
NO ORDINARY ORGAN
The human brain is like nothing else.
Citaten
Laatste woorden
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
(Klik om weer te geven. Waarschuwing: kan de inhoud verklappen.)
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels (1)

Combining the latest findings from the field of neuroscience with expert text and state-of-the-art illustrations, "The Human Brain Book" is a complete guide to the one organ in the body that makes each person a unique individual. Includes an interactive DVD.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Hét Breinboek laat op uitermate heldere wijze alle aspecten zien van de anatomie van onze hersenen en toont hoe het brein functioneert. Honderden verbluffende afbeeldingen bieden to in de kleinste details een inkijk in het menselijk brein. Bevat de modernste onderzoeken en ideeën over het brein. Vind uit hoe het brein werkt. Aan de hand van verhelderende illustraties worden complexe processen zoals geheugen, perfectie en bewustzijn duidelijk uitgelegd. Ontdek waarom het brein soms hapert aan de hand van analyses van de meest voorkomende ziekten en storingen. 
Een onwaarschijnlijk boek dat je als lezer werkelijk alles brengt over de werking, het functioneren van de hersenen en het brein. Niet enkel met uitleg, maar tevens, en misschien vooral met uitmuntende illustraties, foto's, tekeningen, simulaties die maken dat je de soms wat moeilijke uitleg wel degelijk op een heldere en toegankelijke manier zal doen ontdekken wat er allemaal in de bovenkamer van de mens gaande is. Het is een bijzonder knap werk, kwaliteitsvol in vorm en inhoud. Een referentiewerk, dat niet enkel boeiend maar even interessant en mooi is om lezen, want het brengt toch heel wat benaderingen die je niet direct zou bedenken wanneer je denkt aan de hersenen en de werking van de grey cells. Het is een complexe wereld, waar we meer en meer inzichten weten te vergaren, maar het blijft een mysterieuze wereld voor de meesten onder ons. Met dit boek krijg je wel degelijk een zeer ruime benadering op een toegankelijke en duidelijke, heldere wijze van de rol van de hersenen, en de manier waarop de verschillende gebieden van de hersenen functioneren en van belang zijn voor een aantal functies. Het is een bijzonder aan te raden boek, bijzonder meeslepend, en werkelijk een wetenschappelijk boek dat leest als een spannende roman.
Haiku samenvatting

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (4.34)
0.5
1
1.5
2 1
2.5 1
3 1
3.5 1
4 7
4.5 1
5 13

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,807,180 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar