StartGroepenDiscussieMeerTijdgeest
Doorzoek de site
Onze site gebruikt cookies om diensten te leveren, prestaties te verbeteren, voor analyse en (indien je niet ingelogd bent) voor advertenties. Door LibraryThing te gebruiken erken je dat je onze Servicevoorwaarden en Privacybeleid gelezen en begrepen hebt. Je gebruik van de site en diensten is onderhevig aan dit beleid en deze voorwaarden.

Resultaten uit Google Boeken

Klik op een omslag om naar Google Boeken te gaan.

The Husband's Secret door Liane Moriarty
Bezig met laden...

The Husband's Secret (origineel 2013; editie 2013)

door Liane Moriarty (Auteur)

LedenBesprekingenPopulariteitGemiddelde beoordelingAanhalingen
6,0373941,637 (3.76)180
Fiction. Literature. Suspense. Thriller. Imagine that your husband wrote you a letter, to be opened after his death. Imagine, too, that the letter contains his deepest, darkest secret - something with the potential to destroy not just the life you built together, but the lives of others as well. Imagine, then, that you stumble across that letter while your husband is still very much alive... Cecilia Fitzpatrick has achieved it all - she's an incredibly successful businesswoman, a pillar of her small community, and a devoted wife and mother. Her life is as orderly and spotless as her home. But that letter is about to change everything, and not just for her: Rachel and Tess barely know Cecilia - or each other - but they too are about to feel the earth-shattering repercussions of her husband's secret.… (meer)
Lid:strachian
Titel:The Husband's Secret
Auteurs:Liane Moriarty (Auteur)
Info:Berkley (2013), Edition: First Edition, 416 pages
Verzamelingen:Stephen, Carey, Caleb, Jonah, Lara, Jouw bibliotheek, Verlanglijst, Aan het lezen, Te lezen, Gelezen, maar niet in bezit, Favorieten
Waardering:
Trefwoorden:uncategorized

Informatie over het werk

Het geheim van mijn man door Liane Moriarty (2013)

Onlangs toegevoegd doordeanna720, bayli.lane, Kaylacvt, Library68, paulabmc, Roxy24, besloten bibliotheek, TerryLeslie, Magpiebooks, FatimaElf
  1. 00
    Hart & ziel door Maeve Binchy (BookshelfMonstrosity)
    BookshelfMonstrosity: Adults from many walks of life are brought together in these well-characterized novels, though not always for happy reasons. Though both feature large casts of realistic, complex characters, layered plots, and naturalistic dialogue, Heart and Soul is a lighter read.… (meer)
  2. 00
    Dodelijke stilte door A. S. A. Harrison (sturlington)
Bezig met laden...

Meld je aan bij LibraryThing om erachter te komen of je dit boek goed zult vinden.

Op dit moment geen Discussie gesprekken over dit boek.

» Zie ook 180 vermeldingen

Engels (391)  Nederlands (5)  Spaans (1)  Zweeds (1)  Frans (1)  Alle talen (399)
Toon 5 van 5
Een boek om in weg te duiken op een winterse dag. Chicklit met een meerwaarde. Vlotte pen en mooi ineengevlochten verhaallijnen van drie vrouwen: hyperactieve Cecilia, introverte Tess en Rachel. In mijn ogen samen met The last anniversary het meest beklijvende boek van Liane Moriarty. ( )
  Baukis | Feb 8, 2021 |
Dit boek begint met 3 vrouwen die allemaal op een kruispunt in hun leven staan, Tess, jonge moeder van Liam, ontdekt de ontrouw van haar man en haar beste vriendin. Rachel, die na de dood van haar dochter eindelijk weer haar liefde kwijt kan bij haar kleinzoon Jacob en Cecilia die een brief vindt van haar man, met de mededeling dat ze die moet openen na zijn dood. Alleen is hij nog erg in leven. Drie generaties vrouwen waarvan de levens op de een of andere manier met elkaar in aanraking komen. Geschreven met veel humor, maar eigenlijk zijn het allemaal ernstige onderwerpen. Wat moet je doen als je moet kiezen tussen eerlijkheid en trouw? Tussen je gezin en de waarheid? Moet je je vast klemmen aan een vooringenomen idee en van uit die gedachte reageren? Heel erg fijn om te lezen en over na te denken. ( )
  connie53 | Aug 20, 2020 |
Ik wilde niet stoppen met het lezen van dit boek. Er zijn verschillende verhaallijnen die door elkaar heen lopen en aan het einde van het boek komen al die verhalen bij elkaar. In het begin vond ik het wel lastig dat er verschillende verhalen waren met verschillende personages. Het is een heel spannend boek maar ook een emotioneel boek. Ik kon persoonlijk heel goed een beeld vormen bij het boek en ik raad dit boek zeker aan anderen aan. ( )
  anoukschroor | Sep 14, 2017 |
Mijn lieve cecilia, als je dit leest, ben ik er niet meer. Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is.
  andreacop | Aug 18, 2016 |
Een goed boek bevat levensechte personages. Bij een heel goed boek kruip je direct in het hoofd van de personages.
Bij een geweldig boek krijg je het idee dat de schrijfster tijdens het schrijven in jouw hoofd is gekropen. De schrijfster die in je hoofd is gekropen, de personages in je hart dat noem ik een super geweldig boek. En dat noemt de rest van de wereld dus terecht een bestseller.

Het geheim van mijn man vertelt wat er gebeurt als Cecilia Fitzpatrick een brief vindt die haar man aan haar geschreven heeft, jaren geleden. Deze brief bevat zijn grootste geheim en mag pas gelezen worden na zijn dood… John-Paul is niet dood, enkel op zakenreis.

Het boek begint met een hoofdstuk over Cecilia, dan een hoofdstuk over Tess en dan nog een hoofdstuk over Rachel. Klinkt ingewikkeld maar even doorbijten en dan ben je vertrokken en wil je voor de laatste pagina niet meer stoppen met lezen. De levens van Cecilia, Tess en Rachel raken meer en meer in elkaar vervlochten en wij volgen het verhaal en de ontwikkelingen vanuit elk van hun standpunten.

Al heel snel had ik het gevoel dat elk van deze vrouwen een vriendin van me kon zijn. Ze spatten heel levensecht van het papier. Ze zijn geschreven zoals echte vrouwen zijn, niet zwart/wit maar grijs. En soms vandaag wit en morgen zwart. Ze twijfelen, falen, maken fouten, scoren, lachen, hebben seks. Het echte leven dus.
Het boek staat vol realistische gesprekken en de gedachtegangen van deze dames zijn even kronkelig en soms tegenstrijdig als die van jou en mij (“Ik wil drama!” Nee, dat wil je niet…).

Het geheim van mijn man is vlot geschreven, het is soms pijnlijk, vaak grappig, meeslepend en ontroerend. Tijdens het lezen van dit boek begint het al: het doet je nadenken, je kan er niet over zwijgen en het raakt je diep.
Een Griekse tragedie in een modern, heel mooi, jasje.
Lezen!

Nog een boodschap aan Liane: De epiloog had van mij niet gemoeten maar een vervolg mag wel.
En aan mensen in de business: dit boek schreeuwt om een verfilming. ( )
  Els04 | Jan 14, 2016 |
Toon 5 van 5
geen besprekingen | voeg een bespreking toe

» Andere auteurs toevoegen (17 mogelijk)

AuteursnaamRolType auteurWerk?Status
Moriarty, Lianeprimaire auteuralle editiesbevestigd
Bützow, HeleneVertalerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Lee, CarolineVertellerSecundaire auteursommige editiesbevestigd
Je moet ingelogd zijn om Algemene Kennis te mogen bewerken.
Voor meer hulp zie de helppagina Algemene Kennis .
Gangbare titel
Oorspronkelijke titel
Alternatieve titels
Oorspronkelijk jaar van uitgave
Mensen/Personages
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke plaatsen
Informatie afkomstig uit de Engelse Algemene Kennis. Bewerk om naar jouw taal over te brengen.
Belangrijke gebeurtenissen
Verwante films
Motto
Vergissen is menselijk, vergeven goddelijk.
Alexander Pope
Opdracht
Voor Adam, George en Anna.
En voor Amelia.
Eerste woorden
Het kwam allemaal door de Berlijnse Muur.
Citaten
Laatste woorden
Ontwarringsbericht
Uitgevers redacteuren
Auteur van flaptekst/aanprijzing
Oorspronkelijke taal
Gangbare DDC/MDS
Canonieke LCC

Verwijzingen naar dit werk in externe bronnen.

Wikipedia in het Engels

Geen

Fiction. Literature. Suspense. Thriller. Imagine that your husband wrote you a letter, to be opened after his death. Imagine, too, that the letter contains his deepest, darkest secret - something with the potential to destroy not just the life you built together, but the lives of others as well. Imagine, then, that you stumble across that letter while your husband is still very much alive... Cecilia Fitzpatrick has achieved it all - she's an incredibly successful businesswoman, a pillar of her small community, and a devoted wife and mother. Her life is as orderly and spotless as her home. But that letter is about to change everything, and not just for her: Rachel and Tess barely know Cecilia - or each other - but they too are about to feel the earth-shattering repercussions of her husband's secret.

Geen bibliotheekbeschrijvingen gevonden.

Boekbeschrijving
Mijn lieve Cecilia, als je dit leest, ben ik er niet meer…

Stel je voor dat je man een brief aan je heeft geschreven, om te openen na zijn dood. Stel je voor dat die brief zijn diepste, meest donkere geheim bevat. En stel je dan eens voor dat je deze brief toevallig vindt terwijl je man nog springlevend is. Cecilia Fitzpatrick is een succesvolle zakenvrouw, staat voor iedereen klaar en is een toegewijde echtgenote en moeder. Maar die brief gaat alles veranderen, en niet alleen voor haarzelf.

Liane Moriarty heeft een pageturner geschreven die je aan het denken zet: over hoe goed je degenen van wie je houdt eigenlijk kent – en hoe goed je jezelf uiteindelijk kent…
Haiku samenvatting

Deelnemer aan LibraryThing Vroege Recensenten

Liane Moriarty's boek The Husband's Secret was beschikbaar via LibraryThing Early Reviewers.

Actuele discussies

Geen

Populaire omslagen

Snelkoppelingen

Waardering

Gemiddelde: (3.76)
0.5 2
1 23
1.5
2 107
2.5 32
3 437
3.5 138
4 824
4.5 75
5 329

Ben jij dit?

Word een LibraryThing Auteur.

 

Over | Contact | LibraryThing.com | Privacy/Voorwaarden | Help/Veelgestelde vragen | Blog | Winkel | APIs | TinyCat | Nagelaten Bibliotheken | Vroege Recensenten | Algemene kennis | 204,814,988 boeken! | Bovenbalk: Altijd zichtbaar